Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde İlker Aksum’un büyük korkusu ortaya çıktı!

Ramo dizisinde İlker Aksum’un büyük korkusu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 2. sezonu ile yoluna devam eden dizilerden Ramo, güçlü bir aksiyon dizisi olunca izleyiciler de sadık bir şekilde ekran başına geçmeye devam ediyor. İlk sezonuna göre ikinci sezonu çok daha başarılı geçen dizide Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin uyumu da hayranlarından büyük destek görüyor.

Dizide Hasan karakterine hayat veren ünlü oyuncu İlker Aksum da hikayenin başından bu yana ekipte yer alıyor ve güçlü oyunculuk performansı ile de göz dolduruyor. Bu dönemde dizilerin ayakta kalması o kadar da kolay değil. Cuma akşamları da 7 farklı yapım arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

Bu rekabetin oyuncuları da çok etkilediğini İlker Aksum’un açıklamalarından öğrenebiliyoruz. Ramo dizisini tutturduklarını ve izleyicinin de ilgisini çektiklerini belirten İlker Aksum, yine de rahat olmadıklarını ifade etti.

Cuma akşamları sınav verdiklerini ve cumartesi günleri de reytinglerle adeta her hafta karne aldıklarına gönderme yapan İlker Aksum, diziye yönelik ilginin azalmasından da çok korktuklarını ifade etti.

İlker Aksum, “Reyting savaşları, cuma akşamı. Fena gitmiyor. Kaygı her zaman var, çok büyük bir savaşın içindeyiz. Her gün için öyle. Kaygımız var, yeni yeni işler giriyor, yeni yeni işler çıkıyor. Ama biz iyiyiz” diyen oyuncu, 30. bölümü de geride bıraktıklarının altını çizdi.

Cuma rekabetine yeni katılan dizilerin de rekabette kendilerini endişelendirebildiğini ifade eden İlker Aksum, dizinin iyi gittiğine de vurgu yaptı.

Ünlü oyuncu, “Benim canım halkımın ne yapacağı belli olmaz, tokadı bir koyar…Her Cuma her cumartesi karne alıyoruz yani. Ama kim karşımıza çıktıysa devirdik, o yüzden Allah yolumuzu açık etsin” diyerek de iddiasını ortaya koydu.