Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinde parladı, Alparslan dizisinden rol kaptı!

Ramo dizisinde parladı, Alparslan dizisinden rol kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de yeni sezon için yoğun bir hazırlık var ve Alparslan dizisi de en dikkat çeken projelerin başında geliyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde olan Alparslan için oyuncu transferleri de üst üste geliyor.

Fahriye Evcen ve Barış Arduç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibine yeni isimler katılmaya devam ediyor. Mehmet Özgür, Mim Kemal Öke, Erdinç Gülener, Barış Bağcı ve Esila Umut’un da kadrosnda yer aldığı dizinin yönetmeni Çağatay Tosun oldu.

Hatırlanacağı üzere Çağatay Tosun, daha önce Ramo dizisini başarıyla yönetmişti. Şimdi de Ramo dizisinde Guri olarak izlediğimiz Burak Şafak’ın Alparslan dizisine katıldığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Burak Şafak, etkili bir rolle TRT1 ekranında yerini alacak.

Ramo dizisinde çok başarılı bir aksiyon anlatımı sergileyen Çağatay Tosun ile yine aynı dizide Guri olarak dikkat çeken bir performans ortaya koyan Burak Şafak’ın yeni dizide buluşmaları da dikkatleri çekti. Şafak, Sıfır Bir isimli dizide ise Cabbar karakterini canlandırmıştı.

Hazırlıkları çok yoğun bir tempoda devam eden Alparslan dizisi için geniş bir oyuncu kadrosu oluşturuluyor. Yeni isimlerin de yakında duyurulması bekleniyor.

Yakında sete çıkacak olan dizinin ekibi özel olarak hazırlanan platoda yoğun bir çalışma dönemine başlayacak. Alparslan, yeni sezonda en çok merak edilen dizilerin başında geliyor. Barış Arduç ile Fahriye Evcen uyumu da merakla bekleniyor.