Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinde 2 ünlü olmadı, bir başka ünlü ekibe katıldı!

Destan dizisinde 2 ünlü olmadı, bir başka ünlü ekibe katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan isimli atv’nin yeni dizisi için çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Bozdağ Film tarafından hazırlıkları süren Destan dizisinin başrolünde Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin yer alması kesinleşti.

Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile parlayan Ebru Şahin, kariyerinin en önemli anlaşmalarından birisini daha yaptı. Sefirin Kızı dizisinde Ömer olarak izlediğimiz Edip Tepeli de Batuga karakteri için seçilen isim oldu. Ebru Şahin’i ise Akkız karakterinde izleyeceğiz.

Başrol oyuncuların yanı sıra yan rollerde yer alacak isimler de netleşmeye başladı. Selim Bayraktar, Buse Meral ve Elif Doğan’ın dizinin kadrosunda yer aldığı daha önceden belli olmuştu.

Kaan Çakır ve Filiz Ahmet’in de Destan dizisi için anlaştığı haberleri yapılmıştı. Ancak bu iki oyuncunun kadroda yer almadıkları gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisiyle ortaya çıktı. Ayrıca diziye yeni bir ünlü isim daha katıldı.

Destan dizisinde 2 ünlü olmadı, bir başka ünlü ekibe katıldı! 5

Deniz Barut, Destan dizisinin kadrosunda yer alacak. Genç oyuncuyu izleyiciler en son Sol Yanım isimli Star TV dizisinde izlemişti. Nil karakterine hayat veren Deniz Barut, 2002 yılından bu yana setlerde yer alan bir isim.