Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisine Çukur’dan ayrılan bir ünlü katıldı, kim bu Mazhar Aslan?

Ramo dizisine Çukur’dan ayrılan bir ünlü katıldı, kim bu Mazhar Aslan?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Ramo dizisinde dün akşam 21. bölüm yayınlandı. Çağatay Tosun’un yönetmenliğini yaptığı dizinin 2. sezonu çok başarılı gidiyor. 5-7 arası reytingler elde etmeye başlayan Ramo dizisi, en çok izlenen yapımlar arasında yerini de sağlamlaştırıyor.

Kırmızı Oda ve Yasak Elma dizileri ile rekabet halindeki Ramo’nun aksiyon dolu bölümleri izleyicileri bir hayli etkiliyor. Yeni sezonda hikayesi tamamen değişen Ramo’ya yeni karakterlerde katılmaya devam ediyor.

Mehmet Yılmaz Ak, dizinin yeni oyuncusu oldu. Artık ünlü oyuncuyu Mazhar Aslan olarak Ramo’da izleyeceksiniz. Peki kim bu Mazhar Aslan?

Ramo dizisine Çukur'dan ayrılan bir ünlü katıldı, kim bu Mazhar Aslan? 7

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Murat Yıldırım’ın ‘Ramo’ karakterine hayat verdiği RAMO’nun kadrosuna bu haftaki yeni bölümde Mehmet Yılmaz Ak dahil oluyor.

Ramo ve Cihangir’in savaşında beklenmedik yeni bir cephe açılıyor: Mazhar. Cihangir’in bükemeyeceği bileklerden biri olan Mazhar’ın bir diğer özelliği ise gizliliği. Üstelik Cihangir’le arasında başka bir savaş da var.

2013 yılında Ben de Özledim isimli dizi ile oyunculuk kariyerine başlayan Mehmet Yılmaz Ak, İçerde dizisinde Yaşar olarak dikkatleri çekmişti.

Dudullu Postası’nda rol alan oyuncu, Çukur’da Ersoy karakterini canlandırdı. Halka dizisinde Çağatay olarak izlediğimiz Ak, Kurşun dizisinde Vural olmuştu. Oyuncu, ayrıca Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde ise Tekin olarak izleyicinin karşısına çıktı.