Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını patlama yaptı, Ömer ve Çöp Adam destek çıktı ve Star TV şeytanın bacağını sonunda kırdı!

Yalı Çapkını patlama yaptı, Ömer ve Çöp Adam destek çıktı ve Star TV şeytanın bacağını sonunda kırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin son yıllarda çok iddialı projeler yayınlamasına rağmen iyi reytingler elde edememe durumu bu sezon yerini birbiri ardına başarılara bıraktı. Yalı Çapkını dizisinin sezonun en iyi reytinglerini elde etmesi ve milyonlarca izleyiciyi Star TV ekranına çekmesi, yeni sürecin başlangıcıydı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin çekiciliğine kapılan milyonlar, Yalı Çapkını dizisini 2022 -2023 sezonunun en iyi reyting alan projesi olarak hala sırtında taşıyor. Tüm izleyici kategorilerinde dizinin çift haneli reytingler elde ettiğini ve Şubat ayının son haftasını da bir numarada tamamladığını belirtelim.

Yalı Çapkını patlama yaptı, Ömer ve Çöp Adam destek çıktı ve Star TV şeytanın bacağını sonunda kırdı! 9

Tüm kişiler kategorisinde Ömer dizisi de yedinci sırada yer alıyor ve Star TV’nin bu kategoride iki dizisi öne çıkıyor… Kanal yönetimi açısından son yıllarda yaşanan birçok hayal kırıklığı sonrası, bu sonuçlar büyük keyif yaratmış olmalı.

AB grubunda da birincilik Şubat ayında yine Star TV’nin oldu. Yalı Çapkını dizisi yine en yakın rakibi Gönül Dağı’nın önünde yer aldı. Bu iki dizi zaten sezonun en çok izlenen yapımları olarak öne çıkıyor.

AB Grubu aslında Star TV için çok kıymetli. Kanalın hedef kitlesi olarak belirlediği AB grubuna yönelik farklı projeler yapılıyor ve Yalı Çapkını dışında da Ömer ve Çöp Adam dizileri ile geçen hafta listelerde ilk 10’da 3 adet Star TV dizisi adeta şov yaptı.

Yalı Çapkını patlama yaptı, Ömer ve Çöp Adam destek çıktı ve Star TV şeytanın bacağını sonunda kırdı! 10

Şubat ayının son haftasına göre yapılan değerlendirmede ABC1 grubunda da Yalı Çapkını dizisinin birinciliği göz kamaştırıyor. Ömer dizisinin 4. olduğu bu listede, Çöp Adam da 9. sırada bulunuyor.

Tüm bu sonuçlara bakıldığı zaman 2022 – 2023 sezonunun Star TV’nin küllerinden yeniden doğduğu bir sezon olarak anılacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Kanalın Salı akşamları ekrana getirdiği Gecenin Ucunda dizisi de çok merak edilmiş ama hikaye yetirince ilgi görmemişti.

Yalı Çapkını patlama yaptı, Ömer ve Çöp Adam destek çıktı ve Star TV şeytanın bacağını sonunda kırdı! 11