Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinin başarısının perde arkasındaki görünmez kahraman!

Ramo dizisinin başarısının perde arkasındaki görünmez kahraman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Konu diziler olunca, oyuncular hep ön plandadır. Ancak bir diziyi sadece oyuncular oluşturmuyor. Teknik ekip, yönetmen ve yapımcı da bu işin içinde… Yani 100’den fazla kişiden bahsediyoruz. Ramo dizisinin başarısının perde arkasında da önemli bir isim var.

İlk sezonu Adana’da çekilen dizinin çok da beklentileri karşılayamadığını herkes biliyor. Ancak ikinci sezonda her şey değildi. Ramo’nun hikayesi adeta baştan yaratıldı. Dizinin tüm sahneleri elden geçirildi. Görsellik ve aksiyon en üst düzeye çekildi.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde yer aldığı dizideki baştan aşağıya yaşanan bu büyük değişimin arkasında bir isim var… O kişi de Murat Yıldırım’ın sıklıkla bahsettiği, sosyal medyada birlikte pozlarını paylaşarak, başarısından ötürü kutladığı yönetmen Çağatay Tosun…

Murat Yıldırım’ın Ecevit karakteri ile büyük ilgi gördüğü Suskunlar isimli dizideki yönetmen de Çağatay Tosun idi… Yani ikilinin yıllara dayanan uzun bir dostluğu var.

Ramo dizisinde işleri Çağatay Tosun ele almaya başladıktan sonra da başarı geldi. Murat Yıldırım, bir röportajında arkadaşından övgü ile söz etmiş ve katkıları sayesinde dizinin de çok iyi bir noktaya geldiğini söylemişti.

Oyuncu, bu sefer de ünlü yönetmenin doğum gününde jest yaptı. “İyi ki doğdun Çağatay Tosun. Can dostum” diye mesaj yazan Murat Yıldırım, aşağıdaki pozu da paylaştı.

Ramo dizisinin başarısının perde arkasındaki görünmez kahraman! 7

Murat Yıldırım ayrıca Çağatay Tosun için dizinin setinde ekibin yaptığı sürpriz kutlamanın görüntülerini de yayınladı. “İyi ki varsın” diyerek arkadaşını onore eden ünlü oyuncu, bu paylaşımlarıyla takipçilerinden de destek gördü.