Ana sayfa Sosyal Medya İşte hamile Ceyda Ateş’in daha önce göstermediği 9 aylık, doğum öncesi son pozu!

İşte hamile Ceyda Ateş’in daha önce göstermediği 9 aylık, doğum öncesi son pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ceyda Ateş, doğum yapmadan önce son kez fotoğraf paylaştı ve 9 aylık halini takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile çok heyecanlı olduğunu da duyurdu.

Geçen sezon Çocuk dizisinde rol almak için Türkiye’ye dönüş yapan Ceyda Ateş, 3 yılın ardından yeniden dizi setlerinde görünmüştü. Dizinin finalinin ardından yeniden ABD’ye dönen oyuncu, sosyal medyadan hamile olduğunun müjdesini paylaşmıştı.

O dönemden bu günlere bir hayli zaman geçti. 9. ayı dolduran Ceyda Ateş, doğumdan hemen önce de son halini yayınladı. Ünlü oyuncu, destekleri için de tüm hayranlarına teşekkür etti.

Ceyda Ateş, mesajında şöyle yazdı: 9. Ayı doldurduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum. Sağlıkla gelsin. Sizler neler hissetiniz doğumda. Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.”

İşte hamile Ceyda Ateş'in daha önce göstermediği 9 aylık, doğum öncesi son pozu! 8

Ceyda Ateş’in mesajına yorum bırakan Didem Balçın, Pınar Altuğ ve Aybüke Pusat, bebeğin sağlıkla gelmesini dilediklerini belirttiler.

Buğra Toplusoy ile evli olan Ceyda Ateş, daha önce kızının ismini Talia koyacaklarını da açıklamıştı.

İşte hamile Ceyda Ateş'in daha önce göstermediği 9 aylık, doğum öncesi son pozu! 9