Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin finaliyle ilgili bir üzücü gelişme daha!

Ramo dizisinin finaliyle ilgili bir üzücü gelişme daha!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Ramo dizisinin final yapacağı kısa bir süre önce belli olmuştu. Kanalın aldığı karar sonrasında izleyiciler duruma üzülürken, bir üzücü gelişme daha yaşandı! Başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in dizinin final tarihi de değişti!

Geçtiğimiz yıl ekranlara gelmeye başlayan BKM imzalı Ramo dizisi, Adana’da bambaşka bir hikaye ile izleyici karşısına çıkmıştı. Pandemi dönemine denk gelmesiyle birlikte dizinin çekimlerine ara verildi.

Sezon finali de yapılamayan dizi, uzun bir aradan sonra yeni sezon başında Eylül’de tekrar ekrana gelmeye başladı. Bu kez hikayesi İstanbul’a taşınan dizide, ayrılanlar ve yeni katılanlarla birlikte heyecanlı ve aksiyonu bol bölümler arka arkaya geldi.

Ancak Cuma akşamları iddialı yapımların karşısında beklenen reytingleri alamamaya başlayınca, Show TV de dizinin final yapması kararını aldı.

Final ile ilgili bilgi ile birlikte bu hafta 39. bölümü yayınlanacak olan dizinin 5 bölüm sonra biteceği söylenmişti. Ancak son gelen bilgiler, final haberine üzülenleri bir kez daha üzdü!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter sayfasından verdiği bilgide, kanalın finali öne çektiğini ve 5 bölüm sonra değil, gelecek hafta yayınlanacak olan 40. bölümle ekrana veda edeceğini duyurdu.