Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin Sibel’i Esra Bilgiç, haksızlığa rağmen kapris yapmadı!

Ramo dizisinin Sibel’i Esra Bilgiç, haksızlığa rağmen kapris yapmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pompacılıktan, bombacılığa… Adanalı Ramazan artık İstanbul’lu oluyor… Ramo dizisinde yeni dönem yakında başlayacak… Dizinin hayranları merak ve heyecanla yenilenen hikayeyi bekliyor… Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde yer aldığı dizinin afişi yayınlandı.Afişte sadece Murat Yıldırım’ın resminin olması biraz garip karşılandı. Esra Bilgiç hayranları bu durumu haksızlık olarak görüyor.

Ancak Esra Bilgiç, Sibel karakterini canlandırdığı dizinin yeni sezon afişini instagram hesabından yayınlayarak hayranlarına diziyi seyretmeleri dileğini iletti. Esra Bilgiç, “İstanbul’da #RAMO devri başlıyor” notu ile kendisine yer verilmeyen afişi yayınladı. Oysa ki dizinin iki başrol oyuncusu var ve bu ilk sezon sıklıkla yapılan tanıtımlarda ifade edilmişti…

Ramo dizisinin Sibel'i Esra Bilgiç, haksızlığa rağmen kapris yapmadı! 8

Dizinin hayranları ikinci sezonun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Henüz bir açıklama yok ama Eylül ayında başlayacağı kesin…

Ramo dizisinin yeni sezonu bomba gibi başlıyor… Sadece hikaye değil, karakterlerde de değişiklikler oldu. Birçok isim ayrıldı, Olgun Şimşek gibi usta bir aktör Ramo’nun hikayesine Cihangir karakteri ile katıldı.

Ramo dizisinin Sibel'i Esra Bilgiç, haksızlığa rağmen kapris yapmadı! 9

Yeni sezon çok aksiyon dolu olacak ve Salı akşamları izleyiciler için Ramo dizisi iyi bir alternatif sunacak.

Adalet mücadelesinde en zirveye savaş açan Ramo’nun yeni hikayesi yakında izleyicisiyle buluşacak!

Hapishane yılları boyunca küllerinden yeniden doğan Ramo’nun Cihangir’den intikam almak için ince ince işlediği bir planı vardır. Dışarıda onu yeni zorluklar beklese de Ramo kararlıdır: “Hesabı kapatmaya geldim!”