Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz saçma habere hak ettiği gibi yanıt verdi!

Biran Damla Yılmaz saçma habere hak ettiği gibi yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat veren ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz hakkında hafta içi sosyal medyada saçma olarak tarif edebileceğimiz bir haber yayınlandı. Baraj dizisi oyuncuları Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük’ün katıldığı canlı yayındaki kısacık bir görüntü olay oldu.

Feyyaz Duman’ın çekimleri nedeniyle kısa süre kalabildiği canlı yayında Biran Damla Yılmaz ile Burak Yörük farkı mekanlardaydı ve birbirleri ile instagram canlı yayını üzerinden buluştu. Takipçilerine Baraj dizisiyle ilgi bilgi sunan ikili, sosyal medya üzerinden dizinin tanıtımını yaptı.

İşte bu yayının bitişi ile birlikte Biran Damla Yılmaz’ın gülümseyen yüz halinin bir anda ciddileşmesi, yüz halinin değişmesi rol arkadaşı Burak Yörük’e surat yapması olarak değerlendirildi.

Bu konuyla ilgili bir çok paylaşım yapıldı. Kısacık bu görüntüler üzerine Biran Damla Yılmaz ile Burak Yörük arasında acaba bir şey mi var, algısı da oluşturuldu. Ancak haber ve bu tür mesajlar son derce saçmaydı…

Biran Damla Yılmaz da bu durumun saçma olduğunu, arkadaşı ile aralarında bir şey olmadığını anlatmak üzere Hayrettin’in konuyu ti’ye alan videosunu yayınladı.

Ünlü oyuncunun sosyal medya üzerinden kendisine gelen olumsuz yorumlara, bu şekilde yanıt vermesi iyi bir strateji ve doğru bir hamle idi…

Biran Damla Yılmaz, Pazar sabahı son halini de instagram hesabından yayınladı ve şu mesajı iletti:

Sabah insanı değilim ama sabahları bile beni güldüren şeyleri seviyorum.????????

blank