Ana sayfa Dizi Haberleri Yalan Dünya’nın Selahattin’i Olgun Şimşek ekranlara mı dönüyor? Hem de çok iddialı bir yapımla!

Yalan Dünya’nın Selahattin’i Olgun Şimşek ekranlara mı dönüyor? Hem de çok iddialı bir yapımla!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk sinema ve dizi dünyasının en deneyimli ve başarılı oyuncularından biri Olgun Şimşek en son Ramo dizisiyle hayranlarının karşına çıkmıştı. Usta oyuncunun adı şimdi ekranlara bomba gibi gelmeye hazırlanan çok iddialı bir yapımla anılıyor.

50 yaşındaki oyuncu 1994 yılında Gülşen Abi dizisiyle ilk kez ekrana çıkmıştı. Bir Demet Tiyatro’da canlandırdığı Kudret ve Bahattin karakterleriyle kariyerinin ilk çıkışını yapmıştı. Yedi Numara, Alacakaranlık, Yazı Tura, Beyaz Gelincik, Kapalıçarşı gibi çok başarılı yapımlarda rol alan Olgun Şimşek, Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Selahattin karakteriyle de unutulmazlar arasına adını yazdırmıştı.

Bir sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan usta oyuncu en son Ramo dizisiyle ekrana gelmişti. Olgun Şimşek, Ramo dizisinde Cihangir isimli karakteri canlandırmıştı. Deneyimli oyuncu Ramo’dan sonra setlere ara vermişti.

Yalan Dünya'nın Selahattin'i Olgun Şimşek ekranlara mı dönüyor? Hem de çok iddialı bir yapımla! 7

Olgun Şimşek’in adı şimdi başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un yer alacağı iddialı dizi Süslü Korkuluk ile anılıyor. Komedi ya da dram her türlü dizide çok başarılı oyunculuk performansı ortaya koyan Olgun Şimşek’in gelen teklifi düşündüğü belirtiliyor.

Çağatay Ulusoy ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Süslü Korkuluk çok iddialı bir yapım ve başrol çifti ile de şimdiden büyük ilgi çekti. Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı dizi için titiz bir hazırlık süreci yaşanıyor. Yayınlanan ilk fragman ile heyecan yükseltildi ama henüz daha kadro tam olarak kurulmadı.

Şubat ayında sete çıkacağı belirtilen dizinin ilk tanıtım filmi 2022’nin ilk gününde yayınlanmış ancak çekimlerin devamı gelmemişti. İzleyici büyük bir heyecanla Süslü Korkuluk’un sete çıkmasını bekliyor.