Ana sayfa Sosyal Medya Süslü Korkuluk dizisinin çekimleri ertelenen Alina Boz kar paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti!..

Süslü Korkuluk dizisinin çekimleri ertelenen Alina Boz kar paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Uzun bir aradan sonra ekrana dönecek olan Çağatay Ulusoy ile en son Maraşlı dizisinde rol alan Alina Boz’u bir araya getirecek Süslü Korkuluk dizisi, yayınlanan ilk fragmanıyla büyük ses getirdi.

İkilinin hayranlarının merakla beklediği dizinin çekimleri, yönetmeni Cem Karcı’nın koronavirüse yakalanması nedeniyle bir süre ertelendi.

Sete çıkamayan güzel oyuncu Alina Boz da bu arada, yurdu etkisi altına alan karın tadını çıkardı. Güzel oyuncu karda verdiği birbirinden doğal ve güzel pozlarını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Süslü Korkuluk dizisinin çekimleri ertelenen Alina Boz kar paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti!.. 9

Bembeyaz İstanbul’un tadını çıkaran Alina Boz karda çocuklar gibi eğlendi. Fotoğraflarda makyajsız ve doğal haliyle dikkat çeken oyuncunun hayranları, pozlarını beğeni yağmuruna tuttu.

Süslü Korkuluk dizisinin çekimleri ertelenen Alina Boz kar paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti!.. 10

Instagram’da 4.3 milyon takipçisi bulunan Alina Boz’un paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Güzel oyuncu çok yakında Süslü Korkuluk dizisi için sete çıkacak.

Dizinin oyuncu kadrosunun da tam olarak oluşmadığı ve gecikmeler nedeniyle Süslü Korkuluk’un ancak Şubat ayında ekrana gelebileceği konuşuluyor.

Süslü Korkuluk dizisinin çekimleri ertelenen Alina Boz kar paylaşımlarıyla hayranlarını mest etti!.. 11

Alina Boz’u ekranlarda görmeyi iple çeken hayranları çekimlerin başlaması için sabırsızlanıyor. Dizinin tanıtımında sadece Çağatay Ulusoy’u gören izleyiciler Alina Boz’un karakterinin detaylarını da fazlasıyla merak ediyor.

Ayrıca sosyal medyada sıklıkla yapılan yorumlardan hayranlarının  Çağatay Ulusoy ve Alina Boz’un uyumunun muhteşem olacağını düşündüğü görülüyor. Her iki genç ve başarılı ismin Süslü Korkuluk dizisinin baş rolünde olması diziye olan ilgiyi de artırıyor.