Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mevlana dizisi de bitti, İlker Aksum, bir setten diğerine kuş misali uçuyor!

Mevlana dizisi de bitti, İlker Aksum, bir setten diğerine kuş misali uçuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlker Aksum’un oyunculuk heyecanı ve enerjisi hit bitmiyor… Birbiri ardına yeni projelerde yer alan İlker Aksum, mesleğindeki en verimli dönemini yaşıyor.

1971 yılında Isparta’da dünyaya gelen İlker Aksum, 1990’lı yıllardan bu yana birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla canlandıran usta bir isim. Yabancı Damat dizisindeki Ruşen karakteri ile geniş izleyici kitleleri tarafından büyük ilgi gören oyuncu, Poyraz Karayel dizisindeki Çınar olarak da akıllara yazıldı.

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Dragos karakterinin yanı sıra, Ramo dizisindeki Hasan olarak da iyi işler çıkartan İlker Aksum, en son Mevlana isimli TRT’nin dijital platformu için hazırlanan dizinin çekimlerinde yer aldı.

Konya’da çekimleri yapılan Mevlana dizisinin çok güzel geçtiğini anlatan oyuncu, “Semavi olduk, mevlevi olduk, harikaydı. Çok güzel bir yer. 1 yılım orada geçti. Şimdi güzel bir komedi filmi çekiyorum, ondan sonra dizi ile devam edeceğiz” diye konuştu.

Hem dizi hem de sinema da birbirinden farklı projelerde bulunan oyuncu, 7. Koğuştaki Mucize, Azizler, UFO, Aşkın Ömrü gibi sinema filmlerinde de yer aldı.

İlker Aksum, sinema filmi projesinden yapımcının istememesi nedeniyle bahsetmek istemezken gelecek sezonda yine dizilerde yer almayı sürdüreceğini duyurdu.