Ana sayfa Sosyal Medya Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç, pandemi bitince fantastik bir gezi planlıyor!

Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç, pandemi bitince fantastik bir gezi planlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisindeki performansı ile göz doldurduktan sonra geçtiğimiz yıl Ramo dizisine başlamıştı. Sibel karakterine hayat veren oyuncu, iyi performans sergilediği aksiyonu bol dizideki başarısıyla da göz doldurdu.

Alem dergisine özel pozlar veren ve açıklamalarda bulunan oyuncu, 2020 yılının kendisi adına ayaklarını yere bastığı yıl olduğunu söyledi. Bilgiç, “Hayatım boyunca ayaklarımın yere en sağlam bastığı seneydi. Benim için tam anlamıyla bir altyapı yılıydı. Kendime, mesleğime, içinde bulunduğum topluma, yaşadığım hayata ve alışkanlıklarıma dair sayısız farkındalığım var” ifadelerini kullandı.

Alem dirgisinin Ocak sayısının kapağını süsleyen ünlü oyuncu, güzelliği ile hayranlarını bir kez dahamest etti. Her şey normale döndüğünde ise fantastik bir seyahat düşüncesi var.

Ramo'nun Sibel'i Esra Bilgiç, pandemi bitince fantastik bir gezi planlıyor! 7

Esra Bilgiç, “Her şeye normale döndüğünde yapmak istediğim ilk şeylerden biri uzun tren seyahatleri. İlk olarak Doğu Ekspresi” diyerek de bir hayli şaşırttı.

Sosyal medyada çok fazla aktif olmayan oyuncu, bu konuyla ilgili soru üzerine şöyle konuştu: “”Sosyal medyada aktif olmadığım ve günlük yaşantımdan çok fotoğraf paylaşmadığım için özel hayatımı merak ediyorlar. Bir de makyaj ve cilt bakım rutinime dair çok soru alıyorum.”

Dergi çekimlerinin perde arkası görüntüleri de bir hayli ilgi çekti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

ALEM (@alemdergisi)’in paylaştığı bir gönderi