Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz ve Kırmızı Oda dizileri ünlüleri de fena sardı!

Masumlar Apartmanı, Sadakatsiz ve Kırmızı Oda dizileri ünlüleri de fena sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Gökçe Bahadır’ın ekranda izlediği 3 favori dizisi var! Netflix için hazırlanan Kulüp isimli dizide Matilda karakteri ile yeniden setlere dönmeye hazırlanan Gökçe Bahadır, pandemi nedeniyle eve kapanan oyuncular arasında bulunuyor. Bahadır, yeni ve çok farklı bir dizi için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da ekrana yansıyan dizilere takılmış durumda.

Etiler’de muhabirlerle karşılaşan ünlü oyuncu, evde olduğu için dizileri takip edebildiğini ve favori 3 dizisinin olduğunu söyledi. Bu sezon başlayan TRT1 ekranındaki Masumlar Apartmanı, Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz ve tv8’in iddialı projesi Kırmızı Oda’dan bahseden Gökçe Bahadır, 3 diziyi de çok beğendiğini belirtti.

Oyuncu, şöyle konuştu: “Evde geçirdiğimiz bir süreç olduğu için dizileri takip ediyorum. Bazı dizileri gerçekten çok başarılı buluyorum. Takip ettiğim güzel işler var bence. Şu an herkesin dilinde olan bir sürü güzel işler var, ‘Sadakatsiz’, ‘Masumlar Apartmanı’, ‘Kırmızı Oda’ var yani…”

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin eşi Volkan tarafından aldatılması konusuyla ilgili de bir soru geldi. “Aldatılan kadın oldunuz mu?” şeklindeki soru üzerine Gökçe Bahadır, “Ben gidiyorum. Böyle sorularla gelmeyin bana, giderim” diyerek yanıt vermek istemedi.

Karantina sürecini yalnız geçiren oyuncu, bunun kendisini yormadığını da sözlerine ekledi. 2020-2021 sezonunda yayınlanan diziler arasında Masumlar Apartmanı en iyi reytingleri alan dizi olarak öne çıktı. Sadakatsiz de iki haneli reytingleri ile göz dolduruyor. Kırmızı Oda, AB ve ABC1 gruplarında yine iki haneli reytingler elde etmeyi başarıyor. Birçok izleyici gibi, ünlü isimlerin de bu 3 diziye fazlasıyla önem verdiği biliniyor.