Ana sayfa Yabancı Dizi Ransom ilk 2 sezonuyla Foxcrime’da izleyicilerle buluşuyor

Ransom ilk 2 sezonuyla Foxcrime’da izleyicilerle buluşuyor

tarafından ker_def

Krizler ve rehineler konusunda tanınmış bir arabulucunun merak uyandıran hikayesi “Ransom”, ilk sezonuyla 3 Nisan Çarşamba’dan itibaren; 2. sezonuyla ise 22 Nisan Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 17.50’de FOXCRIME ekranlarına geliyor.

Eski bir polis, ruhsal profil çıkaran bir uzman ve hevesli bir araştırmacıdan oluşan ekibiyle çalışan kriz ve rehine arabulucusu Eric Beaumont, dünyanın en tehlikeli suçlularıyla karşı karşıya kaldığında bile taviz vermemesiyle bilinmektedir.

Kaçırılma ve fidye vakalarını insan davranışına dair iç görüleriyle çözen Eric’in manipülasyon kabiliyeti onu alanındaki rakiplerin önüne geçirse de zaman zaman kişisel ve profesyonel ilişkilerinde sorunlara neden olabilmektedir. Gerçek bir kriz arabulucusu olan Laurent Combalbert’in deneyimlerinden esinlenen dizi “Ransom”, merak uyandıran hikayesiyle izleyicilerle buluşuyor.

Polisiye türünün başarılı örneklerinden olan “Ransom”, ilk sezonuyla 3 Nisan Çarşamba’dan itibaren; 2. sezonuyla ise 22 Nisan Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 17.50’de FOXCRIME’da.