Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Rapçi Eypio’nun Çukur dizisi için hazırladığı ‘Gömün beni çukura’ şarkısı çok beğenildi

Rapçi Eypio’nun Çukur dizisi için hazırladığı ‘Gömün beni çukura’ şarkısı çok beğenildi

tarafından ker_def

‘GÖMÜN BENİ ÇUKURA’ DİZİYE DAMGASINI VURDU!

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur, başladığı günden bu yana sadece yıldız oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle değil; müzikleriyle de izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Diziye damgasını vuran, ünlü rapçi Eypio’nun Çukur’a özel hazırladığı ‘Gömün Beni Çukura’ şarkısı için video çekildi.

Ekran başındakileri her bölüm sürprizleriyle şaşırtan ‘Çukur’, ilk bölümünden itibaren müzikleriyle de dikkatleri üzerine çekti. Erkin Koray’dan Sezen Aksu’ya, Mavi Sakal’dan Yavuz Çetin’e, Türkçe müziğe yön veren isimlerin ölümsüz şarkılarının kullanıldığı diziye son dönemin gözde rapçilerinden Eypio özel bir şarkı hazırladı. Sözleriyle dillere pelesenk olan ‘Gömün Beni Çukura’ için video klip çekildi.

Dizinin unutulmaz anlarıyla birlikte, Çukur’un genel İstanbul görüntülerine ve viral videolarına imza atan Yunus Ozan Korkut’un Çukur mahallesinde çektiği renkli görüntülerin yer aldığı video klip, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Müziğin başrollerden birine dönüştüğü Çukur’un heyecan dolu yeni bölümü 11 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!