Ana sayfa Dizi Haberleri Rekabet çok sert olacak! Bir yanda Afra Saraçoğlu etkisi, diğer tarafta Sıla Türkoğlu çekiciliği!

Rekabet çok sert olacak! Bir yanda Afra Saraçoğlu etkisi, diğer tarafta Sıla Türkoğlu çekiciliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde yayınlanan yeni diziler arasında Yalı Çapkını’nın diğerlerine yönelik olarak ciddi bir yükseliş sergilediğini reytinglerden görebilirsiniz. Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu da yeni sezonun en iyi çıkış yapan kadın oyuncusu oldu.

Yalı Çapkını dizisinin muhteşem reytinglerinin yanı sıra hikayenin detayları ve Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in etkileyici uyumu da dikkatlerden kaçmıyor. Seyran karakteri, istemediği bir adam ile zorla evlendirilen bir genç kadının yaşadığı dramı ekrana taşıyor.

Rekabet çok sert olacak! Bir yanda Afra Saraçoğlu etkisi, diğer tarafta Sıla Türkoğlu çekiciliği! 8

Şimdi de benzer etki yaratması beklenen yeni bir dizi Cuma rekabetine katılacak. 28 Ekim Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti dizisinde, bu sefer Sıla Türkoğlu öne çıkacak. Seküler bir ailede yetişen Doğa karakterinin, üniversitede tanıştığı ve muhafazakar bir aileden olan aşkı Fatih ile evlenerek, farklı kültürdeki bir aileye gelin gitmesi herkesin ilgisini çekecek.

Star TV ekranında zaten başarısını kanıtlayan Afra Saraçoğlu ile, Show Tv ekranında büyük başarı kazanması beklenen Sıla Türkoğlu rekabetini izleyeceksiniz.

Bir de partnerlik noktasında Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirleri ile iyi uyum yakaladı ve avantajı da ellerine geçirdi.

Şimdi bu etkileyici dizi çiftinin karşısında Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör de reyting için mücadeleye çıkacak. İki dizideki iki çiftin sosyal medyada da büyük bir yarış içinde olacağını düşünebilirsiniz.

Rekabet çok sert olacak! Bir yanda Afra Saraçoğlu etkisi, diğer tarafta Sıla Türkoğlu çekiciliği! 9

Hem reytingler hem de başrol çiftinin sosyal medya rekabeti ile her iki dizinin de Cuma akşamları büyük bir mücadele içinde olacaklarını söyleyebiliriz.

Bu mücadelede kendisini kanıtlayan, hikayesi sevilen Yalı Çapkını dizisinin bir avantajı olduğu da net.