Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting düşüşü ile sarsılan Üç Kuruş dizisinde gerilim arttı!

Reyting düşüşü ile sarsılan Üç Kuruş dizisinde gerilim arttı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi ‘Üç Kuruş’un yeni bölümünden heyecan ve aksiyonun hız kesmediği bir tanıtım yayınladı. Leyla’nın Efe’den hesap sorduğu tanıtımda Kartal’ın Ferhan’ı kaçırmasının ardından ikili arasındaki gerilim artıyor. Polisler, Kartal’ın evine baskın yaparken Ferhan’ın ormanlık alanda birine saldırdığı görülüyor.

Kartal ve Efe’nin peşindeki adamlardan kaçmaya çalıştıkları anlar ise heyecanı yükseltiyor. Ormanın içinde panik halinde kaçan Neriman, Baybars’ı görünce şoke olurken yıllar sonra karşılaşan ikilinin yüzleşmesi büyük bir merakla bekleniyor.

Şimdiye kadar 14 bölümü yayınlanan Üç Kuruş dizisinin kendi sadık izleyicisini tam olarak oluşturamamasının sorunlarını yaşamakta olduğunu reyting sonuçlarından anlayabiliyoruz. Dizinin son haftalarda ciddi bir düşüş trendine girmesi ve bunun bir türlü durdurulamaması da hikayeyi sevenler açısından büyük risk taşıyor.

Üç Kuruş dizisinin etkileyici atmosferine rağmen, hikayenin bazı izleyicileri sıkmaya başladığına yönelik işaretler geliyor. Senaristler bunu aşmak için aksiyon dolu sahneleri artıracak belki ama, olumlu etkisi olur mu, şimdiden bir şey demek zor…

Geçen hafta yayınlanan bölümde Kartal, Korkmaz’a Baybars’la geçmişte yaşadıkları olayı İzzet’in anlattığını öğrendi. İrfan’dan aldığı bilgilerle İzzet’i yeniden kaçıran Kartal, bu sefer merhamet göstermedi ve onu öldürdü.

İzzet öldürüldükten sonra olay yerine ulaşan Efe’nin ne yapacağı merakla beklenirken Kartal, hiç beklemediği bir hamleyle karşılaştı. Efe, cebinden çıkardığı üç kuruşu İzzet’in üzerine atarak Kartal’ı korumayı seçti.

Senaryosunda Damla Serim ve Eset Akçilad’ın yazdığı dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor. ‘Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Kadir Çermik, Bora Akkaş, Sezin Akbaşoğulları gibi önemli isimler bir araya geldi.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!