Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinin reytingleri ile ilgili bir iyi, iki kötü haber!

Kaderimin Oyunu dizisinin reytingleri ile ilgili bir iyi, iki kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin güçlü bir şekilde konumlandırmak istediği ama Cuma rekabetinde öne çıkmayı başaramayan bir Kaderimin Oyunu dizisi gerçeği izliyoruz. Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin dokuzuncu bölümü yayınlandı.

Etkili bir hikaye ortaya koyan, güçlü oyunculuk performansları ile de milyonları etkileme potansiyeline sahip olan bir dizinin, yoğun rekabette nasıl harcandığını reytingler çok güzel bir şekilde anlatıyor.

Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisinin gününü değiştirmek gibi bir düşüncesi de olabilir. Bunun ilk işaretini dokuzuncu bölümün 18 Şubat Cuma günü yayınlanmasının ardından 19 Şubat Cumartesi günü de saat 20.00’da yeniden ekrana getirilmesi kararı gösteriyor.

Star TV, tekrar bölümlerini farklı zamanlarda yayınlayarak diziye daha çok izleyicinin bağlanmasını sağlamaya çalışıyor. Aynı zamanda da Cumartesi akşamlarına kaydırılsa ne olacağını görmek için bir deneme de yapıyor. Bilindiği üzere Cumartesi rekabetinde Gönül Dağı ile Kardeşlerim dizilerinin büyük bir izleyici kitlesini kendilerine bağladıkları ortada.

Kaderimin Oyunu dizisinin reytingleri ile ilgili bir iyi, iki kötü haber! 26

Kaderimin Oyunu dizisinin reyting sonuçları ise bazen iyi, bazen ise rahatsız edici olabiliyor… Dokuzuncu bölümün tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde oran elde etmesi ve günü sekizinci sırada kapatması dizi adına olumlu bir durum olarak görülebilir.

AB grubunda beşinci sırada yer almasına rağmen ortalamanın altında gerçekleşen reytingler düşündürüyor. Bir diğer kötü haber de ABC1 grubundan geldi. Bu gruptaki izleyicilerin de diziye gösterdiği ilgi geçen haftaya göre azaldı. ABC1’de 11. sırayı elde edebilen Kaderimin Oyunu için Star TV, eğer bir gün değişikliği düşünüyor ise, bunu yapmak durumunda kalabilir. Çünkü reytingler biraz daha düşer ise bu durum pek iyi bir gelişme olmayacaktır.