Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingler düşük ama Kanal D’yi Yeni Hayat dizisi için tebrik etmek lazım!

Reytingler düşük ama Kanal D’yi Yeni Hayat dizisi için tebrik etmek lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mart ayından bu yana gündemden düşmeyen Yeni Hayat dizisi büyük beklentilerle ekrana gelmişti. Ancak reyting sonuçları yine kötü gelmeye başladı. Bir ara düzelir gibi olar reytinglerin son bölümde ciddi şekilde gerilmesi tüm ekibi kara kara düşündürüyor.

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 7 bölümü geride kaldı. Hikaye güzel, oyunculuk performansları iyi, müziğinden çekim detaylarına kadar hiç bir kusur yok. Ancak Yeni Hayat dizisi öyle zor rakiplerle mücadele ediyor ki, işi kolay değil.

Bir yanda vites yükselten Bir Zamanlar Çukurova, diğer yanda gücünü koruyan Mucize Doktor ile mücadele etmek kolay değil. TRT1’in 4. sezonuyla ekranda yer alan Kalk Gidelim dizisi bile günü değişince perşembe rekabetinde geriledi.

Yeni Hayat dizisi, Kalk Gidelim’den bile daha düşük reytingler aldı. Yine de Kanal D’nin henüz pes etmediği görülüyor. 8. bölüm fragmanı ‘yeni bölüm’ diye yayınlandı. Yani final bile olabilirdi. Ama olmadı… Kanal D’ye bravo demek lazım, bu kadar düşük reytinglerle Yeni Hayat’ı desteklemesi önemli bir gelişme.

Ancak Kanal D’nin diziye ne kadar daha sabır göstereceği merak ediliyor. Ayrıca daha önce final kararı alındığı ama sonra vazgeçildiği de unutulmamalı.

Yeni Hayat 8. yeni bölümü 22 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak. İnternete özel bir fragman paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz.

İşte 8. bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar: Adem, Yasemin’in dayak yemiş yüzünü görüyor!

Yasemin hobi odasında yaşadığı şoku atlatmaya çalışmaktadır. Bu sırada içeri Adem girer. Ona seslenir ve döndüğü zaman gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşar. Yasemin’in yüzü morluklar içinderdir.

Adem, Timur’a bunu hesabını sormak için gitmeye yeltenir; fakat, Yasemin onu engeller. İçindeki acıyı hafifleştirmek için Adem’e sarılır. Adem ise, içten içe acıdığı Yasemin’e kol kanat gerer.