Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler düşüyor, eleştiriler artıyor! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bunu da gördük!

Reytingler düşüyor, eleştiriler artıyor! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bunu da gördük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisi reytinglerde git gide düşerken, hikayede de izleyicileri şaşırtan anlar yaşanmaya devam ediyor. Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol’un diziden ayrılmasının ardından Engin Öztürk ile birlikte başrolü paylaşmaya devam eden Demet Özdemir, yine hayranlarını etkiliyor.

Zeynep karakterindeki dram performansı ile öne çıkan oyuncu, sık sık sosyal medyadan dizisiyle ilgili paylaşımlar yaparak da hayranlarını ekran başına geçmeleri için etkilemeye çaba harcıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hikayesinde ise dikkat çekici bir gelişme var… Dizinin 40. bölümünde Zeynep’in sözleri adeta bir itiraf gibi. Senaristlerin son dönemde sıklıkla eleştirildiği bir ortamda Zeynep şöyle diyor: “Seni benim karşıma yüzüm gülsün diye çıkarmış. Ben bunu daha yeni anladım.”

Barış’ın onca çabasından sonra Zeynep bunu yeni anladı… Tabii birçok izleyici “Umarız bu sözleri hemen unutmaz” diye de yorum bırakıyor. Hikayede yaşanan kimi sıkıntılar dizinin reyting düşüşündeki önemli konuların başında geliyor.

Zeynep ile Barış’ın hikayedeki gidişatları anlaşılan mutluluk ve yeni bir dönemin başlangıcı olarak gelişecek. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 21 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 40. yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Dizi hayranlarının Zeynep eleştirileri de sürüyor.

Dizi hayranları, Nesrin ve Tarık meselesine de takılı kaldı. Birçok izleyici Zeynep’in hemen herkese güvenme halinden rahatsız.

İzleyiciler, “Zeynep bu zekayla nasıl okul birincisi olmuş, anlamak mümkün değil. Şu kadına güvenmemesi gerektiğini kendi dışında herkes farkında. Nasıl bu kadar güvenebiliyor?” sorusunu soruyor.

Barış ise, Nesrin ve Tarık’ın neler çevirdiğini bulmak için araştırmalarını yoğunlaştırdı. Dizinin yeni bölümü yine heyecan dolu anlarla dolu olacak. İşte 40. bölüm fragmanı: