Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinde senarist döndü dolaştı, hikayeyi tekrar başa sardı!

Baraj dizisinde senarist döndü dolaştı, hikayeyi tekrar başa sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Baraj dizisi Fox TV ekranlarında finale doğru adım adım ilerliyor. Dizinin şimdiye kadar 35 bölümü yayınlandı. Geriye ise sadece 4 bölüm kaldı…39. bölümü itibari ile final yapacağı ortaya çıkan dizinin hikayesi zaten alarm zillerini çoktandır çalıyordu. Ancak izleyiciler senariste olan tepkilerine rağmen, diziyi bırakmadı.

İyi reytingler almaya devam eden Baraj dizisinde Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk başrollerde buluşuyor… Dizinin sonlarına doğru ise senaristin izleyicilere sürprizi var… Baraj dizisinde Nazım ve Nehir aşkı olarak başlayan hikaye, sonra olmadık noktalara sapmıştı… Bir ara Nazım ile Nehir’in ipleri tamamen koptu. Ama senaristi finale doğru yeniden başa sarıyor…

Baraj dizisinde senarist döndü dolaştı, hikayeyi tekrar başa sardı! 8

Hikayede Nehir, Demir tarafından kaçırılacak… Nazım da Nehir’i kurtarmak için silahı aldı ve Demir’in peşine düştü… Bir kulübede Nehir’i bulan Nazım, onunla birlikte uzaklaşmaya çalışırken Demir tarafından yakalandı… Demir, silahı ateşledi ve Nazım vuruldu. Nehir de o anlarda büyük panik yaşadı… İşte dizinin 36.yeni bölümünde yayınlanan fragmandaki detaylar böyle.

Nazım, Nehir için kendisini bir kez daha riske attı ve onu kurtarmak için de her yolu denedi. Vurulması ise beklenmeyen bir gelişmeydi ve Nazım’a ne olacağını izleyiciler merakla bekliyor.

Baraj dizisinde senarist döndü dolaştı, hikayeyi tekrar başa sardı! 9

Tahminler ise Nazım ile Nehir için bu durumun yeni bir başlangıca yol açması ve izleyicilerin de istediği gibi mutlu bir sonla dizinin 39. bölümde final yapması…

Nehir, Nazım ve Mert mutlu bir hayata doğru atım atarlarsa şaşırmayın. Zira Baraj dizisinin ilk bölümlerinde de hikaye buna benzer şekilde ilerliyordu ama araya giren Hakan tüm dengeleri altüst etmişti.

İşte 20 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan Baraj dizisinin 36. bölüm fragmanı: