Ana sayfa Sosyal Medya Reytingler ile mutlu olan Aslıhan Güner, eleştirileri umursamadı!

Reytingler ile mutlu olan Aslıhan Güner, eleştirileri umursamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, 2 yıllık Kuzey Yıldızı performansının ardından bambaşka bir rolle artık farklı bir yapımda izleyici ile buluşmaya başladı. Fox TV’de başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisinde izlediğimiz oyuncu, ilk bölümün ardından paylaşım yaptı.

Dram performansı ile dikkatleri çeken oyuncu, yeni dizisinde Umay karakterine hayat veriyor. Aslıhan Güner, çocuklarına sahip çıkmak için elinden gelen her şeyi yapan ama hayatı da zorluklar içinde bir kadına hayat veriyor.

Dizinin ilk bölümünün ardından reyting sonuçları ortaya çıktı ve Uzak Şehrin Masalı dizisi pazar akşamının en çok izlenen dizisi oldu. Yine de reyting oranlarının çok iyi olmadığını belirtmemiz gerekiyor. Dizi ekibi başlangıçtan memnun kaldı. Aslıhan Güner de instagram hesabından yaptığı paylaşım ile bu memnuniyeti dile getirdi.

Güner, “En çok izlenen dizi olmanın verdiği mutlulukla uyandım” diye yorum bıraktı. Oyuncu ayrıca dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili de şu bilgiyi verdi:

“Her bölümümüz bir öncekinden daha da heyecanlı ve güzel olacak. Masalımıza eşlik ettiğiniz, evlerinizde bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ederiz.”

Reytingler ile mutlu olan Aslıhan Güner, eleştirileri umursamadı! 7

Aslıhan Güner, Umay karakterinde birçok hayranı tarafından performansı ile beğeni topladı. Ancak bazı dizi hayranları Kars – Iğdır bölgesinin şivesini tutturamadığı yönünde eleştiriler yaptı.

Kuzey Yıldızı dizisinde Ordu şivesinde de oyuncunun sorun yaşadığını belirten takipçiler, Aslıhan Güner’in bu şive konusunda sıkıntılı olduğu şeklinde değerlendirmeler yaptı.

Tabii ki oyuncunun ortaya koyduğu güçlü dram performansı da alkışı hak etti.