Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin yeni sürprizi sonradan ortaya çıktı!

Son Yaz dizisinin yeni sürprizi sonradan ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerin heyecanla bekledikleri Son Yaz dizisinin ikinci sezonu 18 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 22. bölüm ile başlayacak. Dizinin ilk sezonu çok başarılı geçti ve iyi reytingler geldi.

İkinci sezonda hikaye çok daha farklı bir noktaya gidecek. Zaman atlaması ile başlayacak olan diziye Birce Akalay, Yaprak Medine, Yılmaz Bayraktar ve Onur Bay gibi önemli isimler de katıldı. Dizinin en önemli sürprizi ise mekanları olacak. İlk sezon İzmir çevresinde ve özellikle Çeşme’de geçmişti. Ancak ikinci sezonda izleyiciler için yeni yeni sürprizler var.

Fox TV’den yapılan duyuruda dizinin bazı sahnelerinin Batum’da gerçekleştirildiği bilgisi verildi. Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin merakla beklenen 2. sezonunun çekimlerinden yeni fotoğraflar paylaşıldı.

Son Yaz dizisinin yeni sürprizi sonradan ortaya çıktı! 9

Yeni sezonda İstanbul’a taşınan dizinin ilk bölümünün bazı sahnelerinin çekimleri Gürcistan’ın turistik şehri Batum’da gerçekleştirildi. Dizinin ikinci sezonunda ekip İstanbul’da çekimleri gerçekleştiriyor. Ancak Rize ve ayrıca Batum’da da çekilen sahnelerin hikayede yer alacağı ortaya çıkmış oldu.

Son Yaz dizisinin yeni sürprizi sonradan ortaya çıktı! 10

Akgün Gökalp Taşkın (Alperen Duymaz) ve babası Selçuk Taşkın’ın (Arif Pişkin) aksiyon dolu sahnelerine Batum’un ünlü Tiyatro Meydanı ev sahipliği yaptı. Şehrin simgesi ve büyük bir sevginin sembolü olarak kabul edilen Ali ve Nino’nun yer aldığı bölgede de devam eden çekimler iki gün sürdü.

Son Yaz dizisinin yeni sürprizi sonradan ortaya çıktı! 11

Şimdi tüm gözler 18 Eylül Cumartesi akşamı yaşanacak heyecan dolu gelişmelere çevrildi. Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın canlandırdığı Son Yaz yeni hikaye kurgusu ve kadrosuna yeni eklenen güçlü isimlerle, 18 Eylül Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta başlıyor.