Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde büyük hüsran yaşayan Baba dizisinin senaristleri atağa geçti!

Reytinglerde büyük hüsran yaşayan Baba dizisinin senaristleri atağa geçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özellikle usta oyuncu Haluk Bilginer’i çok uzun aradan sonra yeniden ulusal kanala döndürmesi sebebiyle ekrana gelmeden önce büyük heyecan yaratan Baba dizisi reytinglerde tam anlamıyla hüsran yaşıyor. Gidişattan huzursuz olan senaryo ekibi, hikayeyi canlandırmak için atağa geçti.

Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen Baba dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ancak oyuncu kadrosu reytinglerde başarıyı yakalamak için yeterli olmadı. Sosyal medyada yapılan yorumlardan anlaşılıyor ki izleyiciler Baba dizisini iki sebepten izliyor: Haluk Bilginer’in oyunculuğu ve İlhan ile Büşra çiftinin uyumu.

İzleyicilerin bir kısmı Baba dizisini sadece Haluk Bilginer’in performansı için izlediklerini açık açık belirtiyor. Baba dizisi sosyal medyada da en çok Hakan Kurtaş tarafından canlandırılan İlhan ve Özge Yağız’ın hayat verdiği Büşra çiftinin arasındaki ilişkisiyle gündeme geliyor. İlhan ve Büşra çiftinden çok etkilenen izleyiciler her bölümün ardından #İlBüş etiketiyle yüzlerce paylaşım yapıyor.

Reytinglerde büyük hüsran yaşayan Baba dizisinin senaristleri atağa geçti! 8

Baba dizisinin yeni bölümünden gelen tanıtımdan anlaşılıyor ki izleyicinin bu ilgisini göz ardı etmeyen senaryo ekibi, önümüzdeki günlerde hikayede İlhan ve Büşra ilişkisine ağırlık vermeye hazırlanıyor. İlhan ve Büşra karakterlerinin arasındaki aşkı öne çıkarmanın amacı reytingleri artırmak.

Baba dizisi reytingleri artırmak amacıyla bir atak daha gerçekleştirdi. Gelen bilgiye göre dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde Dilara Aksüyek de hikayeye girecek. Daha önce genellikle canlandırdığı kıskanç kadın karakteriyle izleyicilerin hafızasına kazınan Dilara Aksüyek Elif isimli bir karakteri canlandıracak. Elif karakterinin hikayeye yeni bir heyecan getirmesi ve reytingleri yükseltmesi bekleniyor.

Reytinglerde büyük hüsran yaşayan Baba dizisinin senaristleri atağa geçti! 9

Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

Baba yeni bölümüyle 29 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!