Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner ve Furkan Andıç ikilisi favori yeni dizi çifti olacak!

Miray Daner ve Furkan Andıç ikilisi favori yeni dizi çifti olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 2 sezondur devam eden güçlü ve derdi olan hikayeler anlatan dizilere bir yenisi daha ekleniyor, Kara Tahta… Miray Daner ile Furkan Andıç yeni dizinin başrolünde yer alıyor. İki ünlü oyuncunun yeniden hayranları ile buluşması ise 30 Mart Çarşamba akşamı gerçekleşecek.

TRT1, Kara Tahta dizisiyle ilgili resmi yayın duyurusunu yaptı ve hayranlar da merakla ilk bölümü bekliyor. Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin yeni favori dizi çifti olacağı konusunda da sosyal medyada yapılan yorumlar dikkatleri çekti. Çok etkili bir hikaye olacağı ve başarılı bir yapım olarak öne çıkacağı değerlendirmesi yapan dizi hayranları, heyecanlı olduklarını belirtiyor.

Bir dizi hayranı heyecanını şu sözlerle ifade etti: “Miray da Furkan da yeniden televizyona dönüyor. Hem de uzun zaman sonra hem de birlikte. Konusu da güzele benziyor, bir an önce izleyelim.”

Miray Daner ve Furkan Andıç ikilisi favori yeni dizi çifti olacak! 8

Dizinin izleyicileri bir hayli meraklandırdığını da yorumlardan anlayabilirsiniz. Sabırsızlandıklarını belirten dizi hayranları, fragmanların da çok etkileyici olduğunu belirtiyor.

Atlas ve Irmak karakterleri yıllar önce büyük aşk yaşadı. Ancak Atlas büyük zorbalıkla karşılaştı ve sonrasında kasabadan ayrıldı. Yıllar sonra ise Atlas yeniden kasabaya bu sefer matematik öğretmeni olarak döndü. Irmak ise aşkını kalbine yazdı ama bir başkası ile sözlendi…

Miray Daner ve Furkan Andıç ikilisi favori yeni dizi çifti olacak! 9

Atlas’ın yeniden kasabaya dönüşü, Irmak’ın hayatını da çok etkileyecek. Atlas, kendisine zorbalık uygulayanlarla hesaplaşacak.

Hem Miray Daner hem de Furkan Andıç’ın oyunculuğunu çok beğendiklerini belirten dizi hayranları, heyecan içinde 30 Mart Çarşamba günü Kara Tahta dizisinin başlamasını bekliyor.