Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 10 Mart Çarşamba 133. bölüm fragmanı izle

Emanet 10 Mart Çarşamba 133. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmakta olan Emanet dizisinin her bölümü artık heyecan dalgası şeklinde geçiyor. Özellikle de Yaman ve Seher arasında yaşananlar izleyicilerin bir hayli ilgisini yükseltiyor. Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu,her yeni bölümde daha iyi performanslar sergileyerek de hayranlarını mutlu ediyor.

Emanet, 7 Eylül’de başladığı ekran yolculuğunda daha ilk sezonunda büyük beğeni topladı. Reytinglerde de bir sıçrama yapma ihtimali gözlemleniyor. Dizinin dün akşam yayınlanan 131.bölümü çok iyi oranlar aldı. Aynı oranlar bu hafta boyunca devam eder ise bu izleyici kazandığı anlamı taşıyacak. Dizinin 133. yeni bölümünde neler yaşanacağı da çok merak ediliyor. 10 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. İşte yeni bölümden yeni görüntüler:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Öncelikle bu akşam yayınlanan 132.yeni bölümde neler yaşandığı hakkındaki detayları paylaşalım. Seher hakkında ortaya çıkanlar Yaman’ı bir hayli öfkelendirmişti. Açıklama bekleyen, duyduklarına inanmak istemeyen Yaman, aşkı ile öfkesi arasında kaldı.

Yaman’un bu iki duygusundan hangisinin baskın çıkacağı ise önümüzdeki bölümlerde netleşecek.
Seher hakkındaki gerçekler Yaman’ı çok öfkelendirir. Aşkı ve öfkesi arasında kalan Yaman önemli kararlar almak zorunda hisseder.

Seher’le ilgili bildiklerini herkesten saklayan Yaman, aşkı ve öfkesi arasındaki savaşın tam ortasında büyük bir sınav vermek durumunda… İşte dizinin 132. bölümün tamamını izleyebileceğiniz video:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.