Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde resmen çakılan Camdaki Kız’da olan Hayri’yi canlandıran Cihangir Ceyhan’a oldu!

Reytinglerde resmen çakılan Camdaki Kız’da olan Hayri’yi canlandıran Cihangir Ceyhan’a oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon reyting yarışına fırtına gibi giren Camdaki Kız son haftalarda herkesi şaşkınlığa uğrattı. Reytinglerde resmen çakılan dizinin hikayesinin uzaması izleyiciyi çileden çıkardı. İzleyiciye göre Camdaki Kız’ın bu düşüşünde olan Hayri’yi canlandıran Cihangir Ceyhan’a oldu.

Başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nun yer aldığı Camdaki Kız bu hafta 30’uncu bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin bu haftaki bölümünün alacağı reyting puanını herkes çok merak ediyor. Çünkü Camdaki Kız geçen hafta özetsiz bir halde yayınlanmasına rağmen reytinglerde çok sert bir düşüş yaşamıştı.

Camdaki Kız’daki düşüş aslında bir süredir devam ediyor. Perşembe akşamları Kanal D’de ekrana gelen dizinin reyting puanları bir önceki hafta ortalamaya yaklaşmıştı. Geçen hafta ise puanlar resmen ortalamaya ulaşmıştı. Camdaki Kız geçen hafta öylesine sert bir düşüş yaşadı ki dokuzuncu sıraya kadar geriledi.

Reytinglerde resmen çakılan Camdaki Kız’da olan Hayri’yi canlandıran Cihangir Ceyhan’a oldu! 22

Bu düşüşün sebebini daha önce birkaç kez yazdık. Sebebi hikayenin ilk bölümünün sakız gibi uzaması, ikinci bölümüne bir türlü geçilememesiydi. Aslında Camdaki Kız ikinci sezona büyük bir heyecanla başlamıştı.

Camdaki Kız’ın hikayesinin yeni bir döneme gireceğinin işareti Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin girişiyle verilmişti. Son derece iyi kalpli, sıcak ve sevimli Hayri’yi izleyici o kadar çok sevmişti ki, Cihangir Ceyhan’ın başarılı oyunculuğu sayesinde karakter hikayeye yeni bir heyecan katmıştı.

Dizinin uyarlandığı aynı adlı esere göre Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri Hayri’ye aşık olacak ve her şeyi bırakarak onun yanına yerleşecekti. Hayri hikayeye hızlı bir giriş yaptı ancak bir türlü Nalan’ın hayatındaki asıl karaktere dönüşemedi.

Büyük bir iddiayla hikayeye giren Hayri, bir köşede kaldı ve cazibesini de kaybetmeye başladı. İzleyiciye göre hikayenin bu kadar uzamasının kurbanı da Hayri’yi canlandıran Cihangir Ceyhan oldu. Bu konudaki tepkisini sosyal medyada paylaşan Camdaki Kız izleyicileri, Hayri’nin artık esas karaktere dönüşmesi gerektiğini dile getiriyor.