Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir’in unutamayacağı bir Sevgililer Günü olacak! Oğuzhan Koç’un planı ortaya çıktı!

Demet Özdemir’in unutamayacağı bir Sevgililer Günü olacak! Oğuzhan Koç’un planı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ikilisinin ayrılığına yönelik birçok iddia ortaya atılmıştı. Sonradan ise çiftin barıştığı ve yeniden ilişkilerine devam etme kararı aldığı iddiaları da ortaya atıldı.

Bu iddialara şimdi de bir yenisi eklendi. TV100’den gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Oğuzhan Koç, Sevgililer Günü’nde Demet Özdemir’e unutamayacağı bir sürpriz hazırladı.

Barıştıkları iddia edilen çift için 2022 yılının 14 Şubat günü çok özel olabilir… Ortaya atılan iddiaya göre Oğuzhan Koç, sevgilisine evlilik teklifinde bulunacak.

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un birçok arkadaşını da davet ettiği partide Demet Özdemir’in ayaklarını yerden keseceği ve ona evlilik teklifinde bulunacağı iddiası ortaya atıldı.

Bu unutulmaz parti için hazırlıklar yapan Oğuzhan Koç’un planı da ortaya çıkmış oldu. Tabii ki iddiaların doğru olup olmadığını 14 Şubat pazartesi günü anlaşılacaktır.

Demet Özdemir'in unutamayacağı bir Sevgililer Günü olacak! Oğuzhan Koç'un planı ortaya çıktı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, kendi internet sitesindeki haberi twitter hesabından duyurarak bu iddiayı ortaya attı.  Sosyal medyadaki Demet Özdemir hayranları ise bu gelişmeleri şaşkınlıkla takip ediyor.