Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde zorlanan Yürek Çıkmazı dizisi, zirvedeki Üç Kız Kardeş’e attığı bu çalımla çok konuşulur!

Reytinglerde zorlanan Yürek Çıkmazı dizisi, zirvedeki Üç Kız Kardeş’e attığı bu çalımla çok konuşulur!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi, karşısındaki zorlu rakipleri ile her hafta kıyasıya bir mücadele veriyor. Ağır dram yüklü bir hikayesi olan dizi, beklenen ilgiyi göremiyor ne yazık ki! Ancak izleyenler tarafından da heyecanla takip edilmekte.

Bu hafta 4. bölümü yayınlanan dizi, özellikle Alp Navruz hayranlarının ekran başından ayrılmadığı bir yapım. İrem Helvacıoğlu ile Alp Navruz’un yanı sıra Ayça Bingöl ve Mesut Akusta gibi iki usta oyuncunun performansları, Yürek Çıkmazı dizisini izleyenler için adeta bir oyunculuk şöleni!

Yürek Çıkmazı dizisi, son yayınlanan bölümü ile tüm kişiler kategorisinde ilk 10 tablosunda yer alamadı! AB grusunda 6. ve ABC1 kategorisinde ise 7. sırada yer bulabildi. Sosyal medyada diziyi izleyenler, dizinin hakkının bu reytingler olmadığını konuşuyorlar. Ancak aynı akşam ekrana gelen Kanal D’nin yüksek reytingli dizisi Üç Kız Kardeş ile Atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizileri, zirvede kıyasıya bir rekabette kimseye yer bırakmıyor!

Yeni bölümleri Çarşamba akşamlarından Salı’ya alınan Gecenin Ucunda dizisinin durumu daha da vahim! Son bölümüyle hiç bir kategoride ilk 10 tablosunda yok! Aynı durum Baba dizisi için de geçerli!

Reytinglerde zorlanan Yürek Çıkmazı dizisi, zirvedeki Üç Kız Kardeş'e attığı bu çalımla çok konuşulur! 8

Fakat sosyal medyada çok başka bir durum gözleniyor! Günün en popüler dizisi olarak Yürek Çıkmazı, reyting rekortmeni iki dizi Ben Bu Cihana Sığmazam ile Üç Kız Kardeş’e fark atıyor!

Baba dizisinin de sosyal medyada çok konuşulduğu Adba.tv’nin 22 Kasım’da gelen ileti sayılarına göre oluşturduğu listede görülüyor. Yürek Çıkmazı dizisinin açık ara farkla 53 bin 900 ileti alarak ilk sırada yer aldığı sosyal medya tablosunda Baba dizisi de 24 bin 300 ileti ile 2. sırada.

Reytinglerde zorlanan Yürek Çıkmazı dizisi, zirvedeki Üç Kız Kardeş'e attığı bu çalımla çok konuşulur! 9

Gecenin Ucunda dizisinin 8 bin 900 ileti ile 3. sırada yer alması dikkatleri çekerken, reytingleri ile öne çıkan iki dizi Üç Kız Kardeş ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinin sosyal medya desteğini çok fazla alamadıkları da gözleniyor…

Bakalım sosyal medya rüzgarını arkasına alan Yürek Çıkmazı dizisi, önümüzdeki haftalarda reytingde de bir çıkış yakalayabilecek mi? İzleyip göreceğiz…