Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci devam ediyorsa, Yasak Elma izleyicileri bir başka karakterin daha dönmesini istiyor!

Sevda Erginci devam ediyorsa, Yasak Elma izleyicileri bir başka karakterin daha dönmesini istiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde altıncı sezon devam ediyor ve bu yeni dönemin sürprizi de Sevda Erginci oldu. İkinci sezonun sonunda diziden ayrılan Zeynep karakteri, aradan yıllar geçtikten sonra farklı bir imaj ile yeniden hikayeye dönüş yaptı.

Yasak Elma dizisinde konuk oyuncu olarak kalması beklenirken, altıncı sezonun sonuna kadar Sevda Erginci’nin ana kadroda yoluna devam edeceği ortaya çıktı. Erginci, geçtiğimiz gün dizideki arkadaşları Eda Ece ve Melisa Doğu ile birlikte eğlendi.

Sevda Erginci devam ediyorsa, Yasak Elma izleyicileri bir başka karakterin daha dönmesini istiyor! 10

Sonrasında yapılan açıklamada Sevda Erginci, “Mutluyum, aileme geri döndüm” diye konuştu. Eda Ece de arkadaşını bırakmayacaklarını ifade ederken, Melisa Doğu da Erginci’nin ekibin ana parçalarından birisi olduğunu ve geri dönüşüne çok mutlu olduklarını ifade etti.

Sevda Erginci’nin sezon sonuna kadar dizide devam edeceğinin anlaşılmasının ardından dizinin hayranlarının da yapımcıdan bir isteği var. Alihan karakterini canlandıran Onur Tuna’nın Mahkum dizisinin bitmesinin ardından, ünlü oyuncunun da yeniden hikayeye dönmesini bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Sevda Erginci devam ediyorsa, Yasak Elma izleyicileri bir başka karakterin daha dönmesini istiyor! 11

Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Yasak Elma dizisi hayranları, Zeynep karakterinin kısa sahnelerle dizide yer almasından daha fazlasını istiyor. Birçok izleyiciyi Onur Tuna’nın da yeniden hikayeye geri dönmesi gerektiğini, hiç olmazsa konuk oyuncu olarak görünmesinin iyi olacağını belirten yorumlar paylaşıyor.

Sevda Erginci devam ediyorsa, Yasak Elma izleyicileri bir başka karakterin daha dönmesini istiyor! 12

Zeynep ile Alihan karakterlerinin hasretini hala içlerinde taşıyan izleyiciler, bu ikilinin neden boşandığı konusunun da havada kalmasından şikayetçi… Belki bu havada kalan detaylar Onur Tuna’nın diziye konuk oyuncu olarak gelmesi ile tamamlanabilir.

Yasak Elma’nın final sezonunda izleyicilerin yeniden hikayede en çok görmek istediği kişinin Alihan karakteri ile Onur Tuna olduğu da sosyal medyadaki yorumlardan anlaşılıyor.

Sevda Erginci devam ediyorsa, Yasak Elma izleyicileri bir başka karakterin daha dönmesini istiyor! 13