Ana sayfa Dizi Haberleri Cinayeti Ceylin mi ihbar edecek? Yargı’nın fragmanındaki detay düşündürücü!

Cinayeti Ceylin mi ihbar edecek? Yargı’nın fragmanındaki detay düşündürücü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, giderek daha heyecanlı sahneleriyle izleyiciyi sürüklüyor. Başarılı kalem Sema Ergenekon’un aksiyonu ve şaşırtmacası hiç bitmeyen hikayesiyle Yargı, her hafta yepyeni gelişmelerle ekrana gelmekte.

Bu hafta 45. bölümü yayınlanacak olan Yargı’nın fragmanı merak ediliyordu. Serdar’ın ölmesinden sonra herkesin birbirine onu kimin öldürdüğünü sormaya başlamasıyla dizide işlerin karışacağı da anlaşıldı! Merdan’ın o gün orada olan herkesi çağırıp olay yerini temizletmesinin ardından cinayeti birlikte işledikleri düşüncesi iyice yerleşti!

Olayların ne zaman çığırından çıktığı, Serdar’ı döverek mi öldürdükleri, yoksa başka bir durumun mu yaşandığı henüz net değil. Ancak Çınar, Parla, Tuğçe, Merve, Aylin, Osman, Gül ve Merdan’ın şüpheli halleri, olayı saklamaya çalışmaları ile birlikte yaşadıkları gün pek de hoş durumlar yaşanmadığını gösteriyor!

Cinayeti Ceylin mi ihbar edecek? Yargı'nın fragmanındaki detay düşündürücü! 8

İzleyici yine de bu işin içinden Yekta’nın çıkmasından şüpheleniyor! Serdar’ı biraz hırpalamış olsalar da öldürmedikleri kanısı yüksek! Sonrasında ise Yekta’nın suçu diğerlerine atmak için Sedar’ı öldürüp çöpe attığı düşündüren bazı olaylar da yaşanmıştı! Yekta’nın üstü başı pis ve kokar bir vaziyette eve gelmesinden Laçin de şüphelenmişti. Üstelik elinde de bir yara vardı. Şimdi Serdar olayının ayrıntıları merakla beklenirken Osman’ın kurşun yarası nedeniyle kıvranmasıyla Ceylin’in de şüphelerini üzerine çekecekleri anlaşılıyor!

45. bölüm fragmanında annesi, Osman, Aylin ve Parla’dan ısrarla neler olduğunu anlatmalarını istiyor Ceylin. Bu sırada Eren ve Ilgaz da işin içinde bir başka iş olduğu düşüncesinde.

Merdan’ın Gül’e “İşin sonunda sadece yargılanmak yok. Sevdiklerimizi de kaybederiz” sözleriyle konuşmamasını telkin ettiği anlaşılırken, Ceylin’e “Önce benim söylediklerimi bir dinler misin?” diyen Gül’ün ne anlatacağı da bir başka merak konusu oldu!

Cinayeti Ceylin mi ihbar edecek? Yargı'nın fragmanındaki detay düşündürücü! 9

Bu sırada olayı anlamaya çalışan Ceylin’in bir şeylerden şüphelendiği ve artık Ilgaz’dan başka bir şey saklamayacağını söyleyerek onu araması, Serdar cinayeti ile ilgili ailesinden şüphelendiğini anlatacağı tahminlerini doğurmakta. Ceylin’in annesi, ablası, eniştesi ve yeğenini ihbar edeceği ya da olaya karışmış olma ihtimalini Ilgaz ile paylaşacağı tahmin ediliyor!

Yargı dizisinde, Serdar cinayetini ne zaman çözülecek izleyip göreceğiz ancak Yekta’nın ellerini ovuşturarak ve büyük bir mutlulukla attığı kahkahalar, kurduğu bir tuzak olduğu ve her şeyi planladığının da göstergesi!

İşte 27 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın 45. bölüm fragmanı…