Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde koronavirüs Onur Tuna’da değil başka oyuncu da çıktı!

Mahkum dizisinde koronavirüs Onur Tuna’da değil başka oyuncu da çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum isimli dizinin setinde yaşanan koronavirüs paniği ile ilgili bilgiler netleşmeye başladı… Onur Tuna’nın kendisini kötü hissetmesi ve öksürük ile ateş başlangıcı sebebiyle hastaneye gitmesi sette bir panik yarattı.

Ünlü oyuncunun koronavirüse yakalandığı sanıldı ve sette çekimler durduruldu. Ancak Onur Tuna’da sevindirici bir haber geldi. Oyuncu, yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalanmadığını duyurdu. Tüm testlerinin pozitif çıktığını belirten Onur Tuna, tekrar sete döneceğini belirtti.

Ancak dizinin setinde koronavirüse yakalanan başka bir isim oldu. 1988 yılında Çanakkale’de dünyaya gelen Muharrem Türkseven’in koronavirüse yakalandığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Mahkum dizisinde koronavirüs Onur Tuna'da değil başka oyuncu da çıktı! 7

Muharrem Türkseven, İstanbullu Gelin dizisinde Nazif karakteri ile çok ilgi çekmişti. Oyuncu, Benim Adım Melik isimli TRT1 dizisindeki canlandırdığı Mahmut karakteri ile de geniş kitleler tarafından beğeniyle izlenen bir isim oldu.

Dizide Kanber karakterini canlandıran Muharrem Türkseven karantinaya girdi ama Mahkum dizi setinde çalışmalar Onur Tuna’nın ekibe katılması ile kaldığı yerden devam edecek.

İlk 4 bölümü yayınlanan ve son bölümde reytingleriyle birincilik kürsüsüne oturan Mahkum dizisinde yaşanan üst üste aksaklıklar izleyicileri de üzdü… Dizinin beşinci yeni bölümünün 20 Ocak tarihinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.