Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri artan Ya Çok Seversen dizisinde kritik bölüm

Reytingleri artan Ya Çok Seversen dizisinde kritik bölüm

tarafından ker_def

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin başrolünde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisinin ilk iki bölümünde reytinglerin beklenenin altında gelmesine rağmen, üçüncü bölümde bir hareketlilik başladı.

Dizinin geçen hafta daha iyi reytingler alması ile birlikte izleyicilerin proje olan ilgisinde de artış kaydedildi. Dizinin 4. bölümü bu nedenle büyük önem taşıyor. İki başrol oyuncusunun yüksek enerjisi ve güçlü uyumunun reytinglere yansıması ile birlikte Ya Çok Seversen dizi projesinde yükselişin ayak sesleri duyulmaya başlandı.

İşte bu noktada da dizinin 4. bölümünde elde edilecek sonuçlar büyük önem taşıyor. 27 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümde ilginç olaylar yaşanacak. Dizinin reytinglerinin de nasıl ilerleyeceğinin belirleneceği bir bölüm olması nedeniyle de önem taşıyor.

İki başrol oyuncusunun aşk dolu sahneleri ile geçen 3. bölümün ardından 4. bölümde Ateş ve Leyla karakterleri arasındaki yakınlaşmanın devam etmesi bekleniyor.

Ya Çok Seversen 4. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Leyla, Ateş’i şaşırtmaya devam ediyor! Leyla, iyiden iyiye kendini Ateş’e kaptırıyor.

Ateş’i etkilemek isteyen Leyla fazla dikkat çekmeye başlıyor. Leyla’nın yaptıkları karşısında şok olan Ateş hem ondan etkileniyor hem de bazı şeylerden şüpheleniyor. Ateş, Leyla’nın kim olduğunu sorgulamaya başlıyor. Peki Ateş, Leyla’nın gerçek kimliğini öğrenecek mi?

Ya Çok Seversen perşembe saat 20.00’da Kanal D’de!