Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın gelecek adına çok önemli planları ortaya çıktı!

Hafsanur Sancaktutan’ın gelecek adına çok önemli planları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Ya Çok Seversen isimli Kanal D’nin yaz dönemi dizisinde başrolde yer alan Hafsanur Sancaktutan, partneri Kerem Bürsin ile birlikte gündemde yer almayı sürdürüyor. Genç oyuncu, yaptığı paylaşımlar ve dizideki performansının yanı sıra açıklamalarıyla da dikkatleri çekiyor.

23 yaşında olduğunu ve estetiğe hiç ihtiyaç duymadığını söyleyen Sancaktutan, “Dolgu ve botoksa karşı değilim, yapanlara saygım var ama ben tercih etmiyorum” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, görselliğin kendisi için önemli olduğunu ama estetik yaptırmanın buna dahil olmadığını da ifade etti. Sancaktutan, “Giyinmeyi çok seviyorum, stilimin ruhumu tamamladığını düşünüyorum. Sosyal medyayı çok aktif kullanmıyorum” dedi.

Gelecek için hayallerinden de bahseden ünlü oyuncu, hem işinde iyi şekilde anılmak istiyor hem yurt dışında kariyer için plan yapıyor hem de bir aile kurup, çocuk sahibi olmak istiyor.

Hürriyet gazetesindeki röportajında Hafsanur Sanckatutan, konuyla ilgili şunları söyledi: “Şöhret çok garip bir şey, bir gecede parlıyor, bir gecede sönebiliyorsun. Bir gecede parlamak gibi ya da ‘Bu yıl benim yılım olsun’ gibi bir amacım yok. 40’ımda ‘başarılı’ diye anılmak istiyorum. Herkesin ilk aklına gelen oyuncu olmak istiyorum, hayalim bu. Bu işi yurtdışında yapmak da aklımda var, bunları yaparken bir ailem, çocuğum olsun istiyorum.”