Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri çok düşen Hercai dizisinde son karar sert oldu!

Reytingleri çok düşen Hercai dizisinde son karar sert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mardin’in Midyat ilçesinde çekimleri devam eden Hercai dizisi, Ebru Şahin ve Akın Akınözü için muhteşem bir kariyer sıçraması sağladı… Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda yaprak dökümü de devam ediyor. Senaristlerin aldığı son karar da ortaya çıktı. Bir ünlü isim daha diziden ayrılacak.

3. sezonu ile atv ekranlarında Pazar akşamları devam eden dizinin tüm kişiler kategorisinde ortalama reytingler elde etmesine rağmen AB ve ABC1 gruplarında çok düşük oranlara gelmesi büyük dikkat çekiyor.

Hercai dizisi için 3. sezon sonunda final yapacağı neredeyse net ama, henüz final açıklaması yapılmadı… Dizinin hikayesinde yaşanan kopuşlara bakılırsa da final çok uzakta değil… Ocak ayından bu yana üst üste ünlü isimlerin ayrıldığı dizide bir veda daha var.

Ahmet Kayakesen, Oya Unustası, Ahmet Tansu Taşanlar, Aslı Samat gibi isimler yapıma veda etti. Son olarak da Serhat Tutumluer de diziye veda eden isimler arasına katıldı.

Dizide bir ismin daha ayrılacağı da ortaya çıktı. Mia Yapım imzalı dizide Füsun karakteri ile hikayeye sonradan katılan Ayşegül Günay diziden ayrılacak. Şimdiye kadar 66 bölümü yayınlanan dizide Günay’ın 2 bölüm sonra yani 68. bölümde yapımdan ayrılacağı netleşti.

Reytingleri çok düşen Hercai dizisinde son karar sert oldu! 7

Hercai dizisinin hikayesinde son döneme damgasını vuran Füsun karakterinin gidişi, artık dizinin sonunun da geldiğine en önemli işaretlerden birisi.

Dizide kilit bir rolde olan Füsun karakteri, son dönemde birçok olayın içinde yer alan ve hikayeyi de ilginç hale getiren birisiydi. Şimdi senaristlerin Füsun karakterinden vazgeçmiş olması, hikayenin da artık sona doğru geldiğinin en net işaretlerinden birisi olduğu için, alınan bu karar bir hayli sert ve etkili bir karar olarak görünüyor.