Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı, Star TV’nin yeni dizisine geçti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan ayrıldı, Star TV’nin yeni dizisine geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV için hazırlıkları süren Kazara Aşk isimli yeni aile komedi dizisinin duyurusu yapıldı. Ümit Kantarcılar ve Sude Güler ikilisinin başrolünde buluştuğu dizinin yakında ekrana geleceği bildirildi.

Bu sezon diziler konusunda büyük talihsizlikler yaşayan Star TV’nin Kağıt Ev isimli dizisinin ardından Kazara Aşk’ı da gündeme alması, kanalın diziler konusunda önemli adımlar atacağını gösterdi.

Kazara Aşk dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı. Selin Işık da kadroda yerini aldı. 2014 yılında Çılgın Dersane Üniversitede isimli dizi ile setlere adım adan Selin Işık’ı izleyiciler Siyah İnci dizisindeki Irmak karakteri ile hatırlıyor.

Tam Kafadan isimli mini dizide de yer alan genç oyuncu, atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ise Özlem Çakırbeyli karakteri ile akıllara yazıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan ayrıldı, Star TV'nin yeni dizisine geçti! 7

2 yıl EDHO’da kalan ve 56 bölüm rol alan Selin Işık, 166. bölümde yapımdan ayrılmıştı. Geçtiğimiz yıl diziye veda eden Selin Işık, bir süre dinlendikten sonra şimdi yeni dizisine başlıyor.

Başarılı ve genç oyunculardan Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrolde oynayacağı Kazara Aşk, bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılacak. İzleyicilerin ilgi odağı olacak muhteşem bir aile komedisi ‘Kazara Aşk’ın çekimleri ise bugün başladı. ‘Kazara Aşk’, herkesi ekran başına kilitleyecek…