Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri düşen Kanunsuz Topraklar’a üstü üste yeni oyuncular katılıyor!

Reytingleri düşen Kanunsuz Topraklar’a üstü üste yeni oyuncular katılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Kanunsuz Topraklar projesinin şanssız bir dönem dizisi olduğunu söyleyebiliriz. Hazırlıkları uzun süren, çekimlerine yaz aylarında başlanan ve büyük de bir iddia ile ekrana getirilen Kanunsuz Topraklar dizisi ne yazık ki beklentilerin gerisinde kaldı.

Uğur Güneş, Necip Memili ve Esra Bilgiç gibi önemli oyuncuların başrolünde yer almasına rağmen, hem hikayesi hem de oluşturulan atmosferin büyüklüğü dizi hayranlarını ekrana çekmeye yetmedi. 13. bölümü ile bir hayli düşük reytingler alarak şoke eden Kanunsuz Topraklar dizisinde etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Hikayesi ile de izleyenleri 1939 yılına götüren dizinin reytingleri hiçbir zaman istenildiği düzeyde olmadı.

Fox TV’nin ayakta tutmak için her çabası sergilediği dizinin yüksek bütçesi ile uzun süre ekranda kalması pek de mümkün görünmüyor. Hele ki, ortalamanın altında gelen 13. bölüm reytingleri yükselmez ise kanal yönetiminin muhtemelen bir final kararı alması zorunluluk haline gelebilir.

Reytingleri düşen Kanunsuz Topraklar'a üstü üste yeni oyuncular katılıyor! 9

Kanunsuz Topraklar dizisi bu durumdayken, hikayeyi ilginç bir hale getirmek için senaristler ellerinden geleni yapıyor. Usta yönetmen Zülküf Yücel’in altıncı bölümden sonra ayrılması ve Cevdet Mercan’ın görevi devralması ile bir değişim rüzgarı ortaya konuldu. Ancak bu durum reytinglerin istenilen seviyeye çıkmasını sağlamadı.

Başak Parlak ile Sinan Albayrak diziye 10. bölümden itibaren katıldı. Bu iki başarılı ismin yanına şimdi bir başkası daha geliyor. Esra Bilgiç’in canlandırdığı Gülfem’in hayatını etkileyecek bir karakter diziye katıldı.

Reytingleri düşen Kanunsuz Topraklar'a üstü üste yeni oyuncular katılıyor! 10

Sinan Albayrak ve Başak Parlak’ın dizide etkili bir hale gelmesinin ardından hikayeye Mehveş geliyor…Gülfem’in İstanbul’dan gelen teyzesi Mehveş rolünde Emel Çölgeçen’i izleyeceksiniz.

Yeni oyuncu ile birlikte hikayede bazı yenilikler ortaya çıkması bekleniyor. 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Emel Çölgeçen, 2000’li yılların başından itibaren setlerde yer almaya başladı.

Reytingleri düşen Kanunsuz Topraklar'a üstü üste yeni oyuncular katılıyor! 11

Sağır Oda dizisindeki Azra ile Aliye’deki Meriç rolleriyle dikkat çeken Emel Çölgeçen; Arka Sokaklar, Geniş Aile gibi yapımlarda yer aldı. Poyraz Karayel dizisindeki Sema karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, en son 2019 yılında Ferhat ile Şirin dizisinde yer almıştı. 2 yıllık ayrılığın ardından yeniden dizi setlerine dönecek olan Emel Çölgeçen’in canlandıracağı karakter merakla bekleniyor.