Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı’ndaki gelinlikli haline, ünlü isimlerden mesaj yağdı!

Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı’ndaki gelinlikli haline, ünlü isimlerden mesaj yağdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, bu hafta 54. bölümüyle izleyenlerin beğenisini kazanan bir sahneye imza attı. Dizi, iki haftalık aranın ardından nihayet ekrana döndü ve güzel de bir sürpriz yaptı. Gerçi sonu pek mutlu bitmese de herkesin beklediği nikahın en azından bir kısmı yapılmış oldu!

Naci’nin Safiye’ye evlenme teklif etmesinden sonra ikilinin nikah törenleri de merakla bekleniyordu. İnsanlara dokunmak ve evine almak konusunda son derece travmatik tavırlar sergileyen Safiye’nin her an bu düğünden vazgeçebileceği tahminleri yapılıyordu. Ancak 54. bölümde izleyiciye güzel bir sürpriz yapıldı ve Naci ve Safiye’nin nikah töreni ekrana geldi.

Törenden önce sokakta çöp toplayan bir adamın kaçırdığı Han’a ulaşamayan Safiye büyük ızdırap yaşadı ve nikah töreninde kardeşi olmadan ‘evet’ demeyeceğini söyleyerek töreni bozdu ama yine de evin tören için süslenmesi, misafirlerin gelmesi ve hepsinden önemlisi Safiye’nin çok beğenilen o gelinliği giymesi izleyici için güzel sahnelerdi.

Ezgi Mola, bu sahnede giydiği gelinliği öylesine zarif bir şekilde taşıyordu ki izleyenler de sosyal medyadan pek çok övgü mesajı yağdırdılar. Mola’yı dizide hep annesinin kıyafetlerini giyen Safiye halinden sonra bu şekilde görmek, herkesin içini açan bir gelişme oldu.

Yayından bir gün önce fotoğrafını paylaşan Mola, Rober Hatemo’nun dizide de düğün sahnesinde çalan ‘Beyaz ve Sen’ şarkısına atıfta bulunarak fotoğrafa şunları yazmıştı: “Yarın izleyeceğiniz bölümde tüm ekip 3 gün bu şarkıyı dinlediğimiz için beni en iyi settekiler anlar. Yarın akşam 2 hafta yayınlanmayışımızın acısını da çıkaracağız.”

Bu arada gelinlik o kadar yakışmıştı ki oyuncuya, rol arkadaşları hatta bazı meslektaşları bile sahne yayınlanmadan önce instagram hesabından yaptığı paylaşıma övgü üstüne övgü yağdırdılar.

Ezgi Mola, fotoğrafını çeken kişinin dizide kardeşi Neriman’ı oynayan Gizem Katmer olduğunu söylerken, Katmer de bu güzelliği herkesin görmesi için paylaştığını söylüyordu mesajında. Esra Ruşan ise fotoğrafın siyah beyaz olmasına katkıda bulunmuştu.

Dizide Gülben’i oynayan Merve Dizdar, rol arkadaşına nazarlıklı emojiler gönderirken, Aslıhan Gürbüz de beyazın Mola’ya çok yakıştığını söylüyordu. Ayrıca Ayşenil Şamlıoğlu, Esra Erol, Melik Şahtaş, Demet Akalın, Dolunay Soysert gibi isimlerin de Ezgi Mola’nın herkesi hayran bırakan bu fotoğrafına övgü dolu mesajları  gecikmedi.

Bu arada bir süredir glutensiz ve şekersiz beslenen Ezgi Mola’nın da bir hayli zayıfladığı ve son derece fit bir görüntüye kavuştuğu da bu gelinliği giymesi ile ortaya çıkmış oldu.