Ana sayfa Sosyal Medya Reytingleri düşen Üç Kuruş dizisinin geleceği konusunda Uraz Kaygılaroğlu’nun sözleri düşündürdü!

Reytingleri düşen Üç Kuruş dizisinin geleceği konusunda Uraz Kaygılaroğlu’nun sözleri düşündürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yakın arkadaşları Kaan Yıldırım ve Serkan Çayoğlu ile bir araya geldi. Show TV ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisi için saçlarını sarıya boyatan ünlü oyuncu, yeni imajıyla çok konuşuldu.

Üç Kuruş dizisinde Kartal isimli Roman mafya lideri karakterini canlandıran oyuncu, bu karakter için de imaj değişikliği yapmak durumunda kaldı. Saçlarına alıştığını belirten Uraz Kaygılaroğlu, bu konuyla ilgili konuşurken, Üç Kuruş dizisinden de bilgi vermiş oldu.

“Projeden sonra böyle devam edecek misin?” diyerek saçlarından bahseden muhabire, oyuncunun yanıtı şöyle oldu: “Bilmiyorum hoşuma da gitti. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, buna da alıştım. Belki bir süre daha kalır. Yazı böyle geçiririm. Bir sonraki işe kadar.”

Uraz Kaygılaroğlu, yaz ayını bu imaj ile geçirebileceğini ve yeni işe kadar da böyle kalabileceğini belirterek Üç Kuruş’un sezon sonunda biteceğini de dolaylı olarak ifade etmiş oldu.

İçerde ve Çukur’un ardından bir devam projesi gibi gösterilen Üç Kuruş’un düşmekte olan reytingleri ile sezon sonuna kadar devam edebilme imkanı bulup bulamayacağı da sorulmaya başlandı.

Reytingleri düşen Üç Kuruş dizisinin geleceği konusunda Uraz Kaygılaroğlu'nun sözleri düşündürdü! 7

Dizinin hayranları bazı bölümleri çok beğenirken, bazılarını da çok eleştiriyor. Sadık bir izleyici kitlesinin tam olarak oluşmaması dizinin kısa sürede reytinglerde ciddi bir gerileme yaşamasına neden oldu.

Üç Kuruş dizisi için sezon sonunda final planlaması yapıldığı konuşuluyordu ama o zamana kadar dayanacak mı, işte bu da henüz bilinmiyor.

Oyuncu, saçları için 20-30 günlük aralıklarla kadın kuaförüne giderek boyattığını ve bunun da kendisi için farklı bir deneyim olduğunu belitti.