Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel’e Baht Oyunu dizisi bir fırsat daha sundu!

Cemre Baysel’e Baht Oyunu dizisi bir fırsat daha sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cemre Baysel, 2014 yılından itibaren dizi setlerinde görmekte olduğumuz isimlerden birisi oldu. Ege Üniversitesi’nde sanat eğitimi alan ve Yeşil Deniz isimli TRT1 dizisindeki Gonca karakteri ile setlere adım atan oyuncu, uzun süre yardımcı oyuncu olarak projelerde bulundu.

Üst üste yer aldığı dizilerle iyi bir tecrübe kazanan Cemre Baysal, ilk 6 yıllık oyunculuk döneminde hep yan rollerde yerini aldı. Racon Ailem İçin, İsimsizler, Payitaht Abdülhamid, Elimi Bırakma ve Ramo isimli dizilerde kendini gösteren oyuncu, 2020-2021 sezonunda yayınlanan Sol Yanım isimli dizideki Biricik karakteri ile başrole adını yazdırdı.

Elimi Bırakma ve Ramo dizilerinde de kendini gösteren oyuncunun, asıl büyük çıkış yaptığı dizisi ise Baht Oyunu olarak kayıtlara geçti. Daha önce romantik komedi dizilerinde göremediğimiz oyuncu, ilk kez böyle bir projede komedi rolü denemesi yaptı.

Dizi hayranları Cemre Baysel’in canlandırdığı Ada karakterini çok sevdi. Aytaç Şaşmaz ile de çok iyi bir partnerlik süreci yaşayan oyuncu sonrasında da rol arkadaşı ile aşkıyla magazin gündeminden hiç düşmedi.

Cemre Baysel'e Baht Oyunu dizisi bir fırsat daha sundu! 8

Cemre Baysel, 23. yaş gününü geçen gün kutladı ve yanında Baht Oyunu dizisinden anılar dışında yanında kalan sevgilisi Aytaç Şaşmaz vardı. İkilinin enerjisi ve yüksek uyumu hayranları mest etmeye devam ediyor.

Cemre Baysel de Baht Oyunu ile birlikte hem özel hayatında hem de iş yaşamında mutlu bir dönem yaşıyor… Yeni bir reklam anlaşması yapan oyuncu Seçil Store markasının yüzü oldu… Yakında reklam filminde yer alacağı anlaşılan oyuncu, kariyer yükselişini dizilerin yanı sıra reklam sektöründe de sürdürecek.

Baht Oyunu projesinden sonra birçok teklif alan oyuncu, yeni bir dizi için de içine sinecek bir proje bekliyor. Hayranları da oyuncunun yeniden bir romantik komedi işiyle ekrana dönmesini arzu ediyor.

Cemre Baysel'e Baht Oyunu dizisi bir fırsat daha sundu! 9