Ana sayfa Dizi Haberleri Kriz çıkan Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinde bir olumsuz gelişme daha var!

Kriz çıkan Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinde bir olumsuz gelişme daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı Süslü Korkuluk isimli dizinin ilk fragmanı tv8 ekranında yayınlanınca dizi hayranları çok memnun oldu. Çağatay Ulusoy’un yeniden ekranlara döneceği dizi, OGM Pictures imzasını taşıyor…

Dizinin kadın başrolü olarak Alina Boz ile anlaşılması da heyecanı ve yapıma olan desteği bir hayli artırdı. Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ikilisinin uyumunu merakla bekleyen dizi hayranları, Süslü Korkuluk’tan sevindirici haberler beklerken, bunun yerine kriz gelişmesini işittik.

İddialara göre OGM Pictures’in ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu ikilisi, tv8’in patronu Acun Ilıcalı ile anlaşmazlık yaşadı ve bu durum krize neden oldu.

Tarafların anlaşamaması üzerine de Süslü Korkuluk isimli dizinin televizyonda yayınlanmayacağı, bir dijital platform ile görüşüldüğü ortaya çıktı. Bu gelişmeler Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ikilisini heyecanla bekleyen dizi hayranlarını çok üzdü.

Kriz çıkan Çağatay Ulusoy'un Süslü Korkuluk dizisinde bir olumsuz gelişme daha var! 8

Bir başka üzen gelişme ise diziye çok katkısı olacak Salih Bademci’den geldi… Oyuncuya Süslü Korkuluk isimli diziden rol teklifi yapıldığı ama kabul etmediği ortaya çıktı.

2021 yılına 3 dizi ile damgasını vuran ve birbirinden etkili karakterlerle geçen yılın en başarılı oyuncusu olarak ismini kalplere yazdıran Salih Bademci’nin teklifi kabul etmemesi dizi adına olumsuz bir gelişme oldu.

Şayet Salih Bademci de ekibe katılmış olsaydı, Süslü Korkuluk çok daha iddialı bir yapım olarak daha çok değer bulacaktı. Dizide hem nerede ve ne zaman yayınlanacağı konusunda belirsizlik var hem de diğer rollerde kimlerin yer alacağı konusunda bilinmezlik var.

Kriz çıkan Çağatay Ulusoy'un Süslü Korkuluk dizisinde bir olumsuz gelişme daha var! 9

Olgun Şimşek’in de hikayeye dahil olacağı en son ortaya çıkan gelişmeydi. Usta oyuncunun yapıma katılması çok olumlu bir gelişme olarak algılandı. Oyuncu en son Ramo isimli Show TV dizisinde başrolde yer almıştı.

Süslü Korkuluk dizisinden son gelişmeler ortaya çıktıkça aktarmaya devam edeceğiz.