Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri düşük gelen Gül Masalı dizisiyle ilgili atv’nin kararı çok şaşırttı!

Reytingleri düşük gelen Gül Masalı dizisiyle ilgili atv’nin kararı çok şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Gül Masalı isimli dizi yaz ekranında izleyicilerle buluştu ve hikayesiyle ilgi de gördü. Ancak dizinin reytingleri çok da iyi gelmemeye başladı. Pazar akşamları yayınlanmakta olan Gül Masalı dizisinin durumu Yargı ile Teşkilat dizileri başladığı zaman daha da sıkıntılı bir noktaya gelebilir. Dizinin son yayınlanan 11. bölümü tüm kişiler ve AB gruplarında altıncılık ve ABC1’de de dördüncülük elde etti. Ama sıralamanın iyi görünmesine rağmen reyting oranları bir hayli düşüktü.

Kış sezonu Eylül ayı itibariyle başladı ve izleyiciler de ekran başında sevdikleri yapımların yeni bölümlerini heyecanla bekliyor. Pazar günleri Teşkilat ve Yargı dizilerinin rekabetinin de yakında başlaması bekleniyor. Bu durum aynı gün yayınlanan Tozluyaka ile Gül Masalı dizilerini de fazlasıyla etkileyecek. Her iki dizinin de reyting sonuçları devam edip etmeyeceklerini gösterecek.

Reytingleri düşük gelen Gül Masalı dizisiyle ilgili atv'nin kararı çok şaşırttı! 10

atv’nin Gül Masalı dizisiyle ilgili son kararı da bir hayli şaşırttı ve umut verdi. Çekimleri Isparta’nın doğal güzellikleri arasında yapılan dizinin kış sezonu için hazırlanan tanıtım filminde yer alması dikkatleri çekti. Dizinin oyuncuları tanıtım çekimleri için İstanbul’a geldi ve kırmızı kıyafetiyle Gülper Özdemir yine güzelliğini sergiledi.

Zehra Yılmaz’ın da ışıltılı hali dikkat çekerken, dizinin erkek oyuncuları Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu ile sonradan hikayeye katılan Keremcem şıklıkları ile göz doldurdu.

Reytingleri düşük gelen Gül Masalı dizisiyle ilgili atv'nin kararı çok şaşırttı! 11

Gül Masalı dizisi için kırmızı gülden esinlenilerek seçilen kırmızı kıyafetler Zehra Yılmaz’ı bir hayli neşelendirdi. Oyuncu, “Tanıtım çekimlerinin olacağını öğrendik, konsepti öğrendik. Hemen stlistim ile iletişime geçtim, o da bana şahane elbiseler ve takılar giydim” diye konuştu.

Çekimlerde çok eğlendiklerini anlatan Keremcem, “Herkeste yeni sezon için müthiş bir enerji ve heyecan vardı. Çok profesyonel bir tanıtım filmi çekildi. atv’ye ve izleyicisine yeni sezon hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara Gül Masalı dizisiyle dönüş yapan Keremcem, çok iyi bir dönem yaşadığını anlattı. Oyuncu, “O kadar tatlı oyuncu ve set ekibi var ki, hemen kabul ettiler beni. Ben de o şekilde. Isparta çok güzel bir yer: Beklediğimden çok daha güzel. Havası, şehir, insanı, medeniyeti… O yüzden çok mutluyum” diye konuştu.

Dizinin düşük gelen reytinglerine rağmen kış sezonunda da devam etmesi yönünde bir karar alan atv, bu nedenle de tüm ekibi İstanbul’daki tanıtımlara davet etmişti. Bu durum dizinin hayranları için de iyi bir motivasyon kaynağı oldu.

Reytingleri düşük gelen Gül Masalı dizisiyle ilgili atv'nin kararı çok şaşırttı! 12

atv’nin kış sezonunda Gül Masalı dizisinin devam etmesi yönünde karar alması ile sevinen dizi izleyicileri, şimdi de reytinglerin bir miktar daha artarak tehlike sınırından uzaklaşılması gerektiğini düşünüyor.

Dizide başarıyla rol alan Gülper Özdemir de yeni sezon heyecanını yaşıyor. Oyuncu, “Umarım güzel bir şekilde devam eder” dedi.

Çok keyif alarak dizi için çalıştıklarını anlatan Erdem Kaynarca, bu şekilde çalışmaya devam edeceklerinin mesajını verdi.

Reytingleri düşük gelen Gül Masalı dizisiyle ilgili atv'nin kararı çok şaşırttı! 13