Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinde yürek burkan ayrılık!..

Arka Sokaklar dizisinde yürek burkan ayrılık!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar bir ayrılık haberi ile gündeme geldi. Yeni sezonda 17. sezonu ile ekran macerasına devam edecek olan Arka Sokaklar dizisinde yıllardır, ‘Komiser Mesut’ karakterine hayat veren Şevket Çoruh diziye veda etti.

Yaz döneminde usta oyuncunun diziden ayrılacağına yönelik iddialar magazin basınında yer almış ancak kanal ve yapım firmasından yapılan açıklamalarda, kadroda  usta oyuncu  Şevket Çoruh’un ismi de yer almıştı.

Bu defa açıklama oyuncunun bizzat kendisinden geldi. Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği ‘Mesut’ karakterine veda etti.Arka Sokaklar dizisinde yürek burkan ayrılık!.. 7

Usta oyuncu vedasında şu duygusal ifadeleri kullandı; “Hoşça kal Mesut. 16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler. Uzaktan görenler Mesut sanıyor, bir Şevket’e döndü benim hayatım…”

Öte yandan, diziye aralarında, Cansın Çekili, Batuhan Ekşi, Sebahat Kumaş, Cem Uçan ve Nuray Hüseynova’nın da bulunduğu yeni isimler de katıldı.

Dizinin kemik oyuncu kadrosunda Zafer Ergin,  Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu rollerine devam edecek. Arka Sokaklar’ın 17. sezonunun yakında Kanal D ekranında başlaması bekleniyor.