Ana sayfa Dizi Haberleri Kaan Yıldırım ve Özge Gürel yeni dizi Sipahi’de önemli detaylar verdi!

Kaan Yıldırım ve Özge Gürel yeni dizi Sipahi’de önemli detaylar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi isimli yeni Show TV dizisi 12 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Milli İstihbarat Teşkilatı odaklı hikayeleri ile öne çıkan Sipahi dizisi, aksiyonu bol ve çok heyecanlı bir yapım olarak ekranda yerini alacak.

Dizinin başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık bulunuyor. 3 ünlü isim de rollerin ağırlığının farkında ve ortaya iyi bir iş çıkması için büyük emek ortaya koydu. Kaan Yıldırım, dizide Korkut Ali Türkoğlu isimli çok yetenekli bir ajan karakteri ile yer alacak.

Kaan Yıldırım, “Çok heyecan duyduğumuz, çok beğendiğimiz bir senaryo. Bir hafta oldu çekime çıktık. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın hikayeleri bunlar. İçerde ajanlar var, herkesin bir hikayesi var özel hayatları var. Onun dışında da bir takım aksiyon olaylar oluyor. Onların peşinde biz de aksiyona sürükleniyoruz” diyerek diziyi anlattı.

Kaan Yıldırım ve Özge Gürel yeni dizi Sipahi'de önemli detaylar verdi! 8

Korkut Ali Türkoğlu isimli bir ajan olarak izleyeceğimiz oyuncu, şu detayları aktardı: “Annesi ile yaşayan normal hayatında annesinin de ajan olduğunu bilmediği normal bir hayatı var. Ama çıktığı zaman sahaya başka bir hayatı var. Yıldırım Bozok ile bir ekip oluşturuluyor ve onların başına gelen olayları izliyoruz.”

Özge Gürel ise bir hayli heyecanlı ve Canan isimli komiser karakteri ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacağı için çok mutlu. Kaan Yıldırım’ın önerisi ile dizinin senaryosunu okuyan ve başrol kadın oyuncusu olmayı kabul eden Özge Gürel, afiş çekimlerinden önce sete çıkmayan isimlerden.

Kaan Yıldırım ve Özge Gürel yeni dizi Sipahi'de önemli detaylar verdi! 9

Dizinin ilk bölüm çekimleri Almanya’da gerçekleştirildiği için bazı oyuncular bu çekimlerde yer alamamıştı. Özge Gürel de dizinin ekibiyle sete daha geç bir süreç çıkmış oldu. Oyuncu, “İstihbarat Teşkilatı’nın hikayesi. Onların yaşadıkları, başlarına gelen olaylar. Bu olayların ülkeye yansıması, ilginç ve güzel bir hikaye” diye konuştu.

Teşkilat dizisinde herkes ajan rolünde değil. Özge Gürel de Emniyet’te çalışan bir komiser olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Canan isimli yeni karakterini anlatan oyuncu, “Terörle mücadele komiserini oynuyorum. Benim için çok ters köşe bir rol oldu, onun için heyecanlıyım” dedi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Fekeli karakteri ile herkesi derinden etkileyen Kerem Alışık, bu sefer de ünlü bir ajan olarak Sipahi dizisinin ekibinde başrollerden birisi oldu.

Karakterini anlatan oyuncu, “Yıldırım Bozok, eski bir MİT çalışanı, yıllar sonra görevinin başına döner ve Korkut Ali ile karşılaşır, hikaye başlar ve devam eder” diye konuştu.