Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingleri iyi gitmeyen Hekimoğlu dizisinde şok, çekimler durduruldu!

Reytingleri iyi gitmeyen Hekimoğlu dizisinde şok, çekimler durduruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisi ikinci sezonuna zaten sıkıntılı bir şekilde devam ediyordu. Dizinin hikayesi ve oyunculuk performanslarında bir sıkıntı olmamasına rağmen, reytingler bir türlü ilk sezon gibi iyi noktalarda gelmiyor.

Ekibin büyük çabasına rağmen Hekimoğlu dizisinin düşük kalan reytingleri kara kara düşündürürken şimdi de dizinin setinde koronavirüs sıkıntısı çıktı. Ateş Hekimoğlu karakterini canlandıran Timuçin Esen’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, virüsten nasıl korunması gerektiğini kamu spotlarında anlatarak dikkat çeken Timuçin Esen de kendisini koruyamadı. Oyuncu, aile fertlerinin virüse yakalanmasının ardından test yaptırdı ve sonuç da pozitif çıktı.

Timuçin Esen’in evinde dinlenmeye çekildiği ve bu süreçte Hekimoğlu dizi setinde de çekimlere ara verildiği ortaya çıktı.

Oyuncunun karantina süreci sonrasında yeniden test yapması ve negatif çıkması durumunda da setlere yeniden dönmesi bekleniyor.

Hekimoğlu dizisinde çekimlerin ne zaman başlayacağı konusu ise henüz tam olarak netleşmedi. Ancak 1 haftalık bir ara olması beklentisi var.