Ana sayfa Sosyal Medya Seda Bakan’ın geçmişinde bilmediğiniz bir iş var, şimdiki aklı olsa ayrılmazdı

Seda Bakan’ın geçmişinde bilmediğiniz bir iş var, şimdiki aklı olsa ayrılmazdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Seda Bakan, bebeğine hamile kalması, doğumu ve bakımı derken uzun bir süre ekranlara uzak kalmıştı. Ancak oyuncu, Mucize Doktor dizisinin 2. sezonuna Ferda karakteri ile katıldı ve hayranlarını da çok mutlu etti.

Seda Bakan, eğlenceli kişiliğini yansıttığı İbrahim Selim’in Youtube programında da herkesi neşelendirdi. “Biraz kafamız dağılsın dedik ve İbrahim Selimle buluştuk. Gençler ve genç hissedenler” diyerek programın bilgisini instagram hesabından da paylaştı.

Oyuncu, Dış Ticaret mezunu. Ancak Gümrük Müşavirliği yaptığı bir dönemi ise yok. Oyuncu, geçmişi ile ilgili farklı bir detayı paylaştı. Seda Bakan, “Bilmediğiniz çok kısa bir dönem var. İlaç firmasında, şimdi bilseydim ayrılmazdım oradan. Zamanın buraya geleceğini hiç tahmin etmedim. Bir dönem orada staj yapmıştım. 3-4 ay kadar çalıştım” diye konuştu.

Pandemi dönemini hatırlatarak ilaç firması bağlantısını kuran Seda Bakan, bu işi yaparken hiç heyecan duymadığını da açıkladı. Oyuncu olma arzusunun çocukluğuna dayanan bir mevzu olduğunu belirten Seda Bakan, “Hiç heyecanlanmadım. Hiç heyecanlanmadığım için, bu işi yapıp heyecanlanmayı tercih ettim” ifadelerini kullandı.

Kendi çocukluk döneminde mahalle hayatı olduğunu ve sokakların çocuklara ait olduğunu ifade eden Seda Bakan, oyun kurucu bir çocuk olduğunu ve büyüyünce de bu hissiyattan kurtulmamak adına oyuncu olmayı tercih ettiğini anlattı.

Videodan programın tamamını izleyebilirsiniz: