Ana sayfa Sosyal Medya Gökhan Alkan’a Yasak Elma dizi hayranlarından isyan var!

Gökhan Alkan’a Yasak Elma dizi hayranlarından isyan var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine Kerim karakteri ile katılan ve hayranlarını da mutlu eden Gökhan Alkan, önümüzdeki bölümlerde diziden ayrılabilir… Setten yansıyan kulis bilgilerinde yapımdan ayrılacak karakterler arasında Kerim de gösteriliyor.

Ancak dizinin hayranları Gökhan Alkan’ı bırakmak istemiyor. Sosyal medyada nadiren paylaşım yapan oyuncu, bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncu, “Bırakalım dağınık kalsın” notuyla son halini yayınladı ve hayranları da binlerce beğenide bulundu. Yorumlarda ise çok farklı mesajlar vardı.

Gökhan Alkan'a Yasak Elma dizi hayranlarından isyan var! 7

Eda Ece ile birbirlerine çok yakıştıklarını belirten dizi hayranları, ekipten ayrılmasını istemediklerini hatta Yıldız ile Kerim’in bir aşk yaşaması ihtimaline tutunduklarını belirten ifadeler kullanıyor.

Bu iddialar nedeniyle isyan halinde olan bazı izleyiciler de yorumlarda senaristlere yüklendi. Bir izleyici, “Biz o kadar etiketlerde sesimizi duyurmaya çalıştık. YılKer dedik, Gökhan gitmesin dedik. Gökhan yoksa biz yokuz dedik. Ama hiç kimse bir şey yapmadı. İnanın ki şu an ağlıyoruz” notuyla ünlü oyuncunun diziye veda edeceği iddialarından ne kadar etkilendiğini ifade etti.