Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingleri tatmin etmeyen İkimizin Sırrı dizisinde bir değişiklik yaşandı!

Reytingleri tatmin etmeyen İkimizin Sırrı dizisinde bir değişiklik yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üs Yapım imzasını taşıyan İkimizin Sırrı isimli dizinin pazar günleri ekran yolculuğu devam ediyor. Yaz döneminde başlayan ama kış sezonu öncesinde yol alarak diğer dizilerin önüne geçmeyi hedefleyen atv, şimdilik bu düşüncesini tam olarak gerçekleştiremedi.

Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisinin başrolünde yer aldığı dram dizisi olan İkimizin Sırrı, şimdiye kadar yayınlanan ilk 4 bölümü ile dikkatleri çekti. Hikayesi beğeni toplayan, başrol uyumu konusunda ise eleştirilere hedef olan dizinin reyting performansı ise sıkıntılı…

İkimizin Sırrı’nda Alp ile Neva arasındaki ilişki giderek derinleşirken, her yeni bölüm çok daha etkiili sahneler izleyicilerle buluşuyor. Diziyi takip edenler memnun ama reyting sonuçları pek de tatmin edici değil. Eylül ayı ile birlikte izleyicilerden daha fazla ilgi görmesi beklenen İkimizin Sırrı dizisinde önemli bir değişiklik yaşandığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin yönetmen koltuğunda değişiklik yapıldı. Cem Akyoldaş, koltuğunu Deniz Yılmaz Şayir’e bıraktı. Proje tasarımcısı olarak dizinin ekibinde yer almaya devam eden Cem Akyoldaş’ın Üs Yapım’ın başka işleri nedeniyle görevi devrettiği gelen bilgiler arasında.

Dolunay Soysert, Tülay Günay, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengiroğlu ve Ahsen Türkyılmaz’ın da kadrosunda yer aldığı İkimizin Sırrı dizisinin ilk dört bölümü çok etkileyici oldu.

Dizi hayranları her yeni bölümde çıtanın daha da yukarıya çıkartıldığını, çok iyi bir ortam oluşturulduğunu ve hikayenin de çok başarılı bir şekilde ilerlediğini düşünüyor.

İkimizin Sırrı dizisi için tek eksik ise izleyici ilgisinin düşük kalması. Şayet kış dönemi ile birlikte diziye olan ilgi bir anda artarsa kimse şaşırmasın.

İkimizin Sırrı dizisinin 5. yeni bölümü 5 Eylül Pazar günü yayınlanacak. Yeni bölümde Alp ve Neva’nın mecburi evliliğini izleyeceksiniz.